Gece yarısı ne olacak? | Ekonomi yönetiminde değişiklik beklentisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son faiz indirimi kararına sessiz kalan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın görevden alınacağı haberleri politika kulislerini hareketlendirdi.

19 Kasım 2021 Cuma 18:50
Gece yarısı ne olacak? | Ekonomi yönetiminde değişiklik beklentisi






Ekonomi yönetiminde değişiklik mi olacak?


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son faiz indirimi kararına sessiz kalan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın görevden alınacağı haberleri politika kulislerini hareketlendirdi.


Merkez Bankası'nın son faiz indirimi kararı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ekonomi yönetimi ile ters düştüğü iddia edilen Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın görevden alınacağı ya da istifa edeceği iddiaları ortalığı karıştırdı. 
Erdoğan'ın enflasyonla mücadelede faiz indirimi kararın ardından dolar karşısında cumhuriyet tarihinin en dip noktasını gören Türk Lirası'nın piyasalarda dalgalanması devam ederken, Ankara'da istifa ya da görevden alma konuşuluyor. Merkez Bankası eski başkanlarından Durmuş Yılmaz akşam saatlerinde yayınladığı mesajda "Gece yarısı Resmi Gazete'yi takip edin. Ekonomi açısından olağanüstü bir şey olacak' derken, kabinede muhtemel bir değişikliğin sinyalini verdiği iddia ediliyor.
 
Son Güncelleme: 19.11.2021 18:54
Anahtar Kelimeler:
AnkaraPolitika
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.