Gürsel Tekin, Fatura'yı MHP'ye kesti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, sandıkların neredeyse tamamının açılması üzerine Halk TV canlı yayınına katıldı

10 Ağustos 2014 Pazar 19:45
Gürsel Tekin, Fatura'yı MHP'ye kesti






Gürsel Tekin, Fatura'yı MHP'ye kesti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, sandıkların neredeyse tamamının açılması üzerine Halk TV canlı yayınına çıkarak sonuçları değerlendirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, seçim sonrası Halk TV'de yaptığı seçim yorumları izleyenleri şaşkınlığa uğrattı. Tekin, 12 yılda 9. mağlubiyetini alan partisi için "CHP bu seçimin kazananıdır" dedi.

FATURAYI MHP'YE KESTİ

MHP ile ortak destekledikleri çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun oylarını değerlendiren Tekin, "CHP seçmeni adayına sahip çıktı" dedi. Tekin'in bu yorumu başarısızlığın faturasının MHP'ye kesileceği şeklinde yorumlara neden oldu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.