İnce: Türkiye'nin dört bir yanında değişim rüzgarı esiyor

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce, "Türkiye'nin dört bir yanında bir değişim rüzgarı esiyor. Türkiye daraldı, Türkiye bunaldı. Türkiye'nin yorgun bir adama değil, taze kana ihtiyacı var." dedi.

14 Haziran 2018 Perşembe 23:44
İnce: Türkiye'nin dört bir yanında değişim rüzgarı esiyor






İnce: Türkiye'nin dört bir yanında değişim rüzgarı esiyor

YALOVA (AA) - CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, baba ocağı olan Elmalık Köyü'ndeki iftar programında köylüler ve aile üyeleriyle bir araya geldi. Burada köylüleriyle sohbet eden İnce bir süre sonra orucunu açtı.

Muharrem İnce, yarın 90'ncı mitingi yapacağını, uzun ince bir yolculuğun uzun kısmının bittiğini, yolculuğun ince kısmında bulunduklarını belirtti.

İnce, yakınlarının da katıldığı iftarda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Yalova'da miting yaptığına işaret ederek, "Bugün Yalova'da benim hakkımda atıp tutmuş ama ben iftar sofralarını, iftira sofralarına dönüştürmem. Onun için buradan cevap vermem. Yarın Cumhuriyet Meydanı'nda gereken cevabı alacaktır. Türkiye'nin dört bir yanında bir değişim rüzgarı esiyor. Türkiye daraldı, Türkiye bunaldı. Türkiye'nin yorgun bir adama değil, taze kana ihtiyacı var. Taze bir kanla bu işin üstesinden geleceğiz. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Allah'ın izni, milletin isteğiyle bu işi yapacağız. Hiç kuşkunuz olmasın." diye konuştu.

Muhabir: Yavuz Emrah Sever, Erhan Erdoğan

Son Güncelleme: 15.06.2018 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.