Karaman'da son durum, Davutoğlu başsağlığı diledi

Afyon'da konuşan Başbakan Davutoğlu maden faciasında mahsur kalan işçiler için ilk kez 'Başsağlığı' diledi. Madencilerimiz için umutlar tükeniyor

01 Kasım 2014 Cumartesi 11:54
Karaman'da son durum, Davutoğlu başsağlığı diledi






Karaman'da son durum, Davutoğlu başsağlığı diledi

Ermenek yakınlarında maden ocağında mahsur kalan madencileri çıkarmak için 5 gündür sürdürülen çabadan hala sonuç alınamadı. Umutların yerini acı dolu bekleyiş aldı. Başbakan Davutoğlu Madenci yakınları için ilk kez 'Başsağlığı' diledi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu Afyon'da 23. istişare ve değerlendirme toplantısında konuşuyor...

AK Parti'nin Afyonkarahisar'da Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında 23'üncü İstişare ve Değerlendirme Toplantısı bugün başladı. Başbakan, Güral Afyon Otel'de düzenlenen toplantının açılış konuşmasında gündeme dair değerlendirmelerde bulunuyor.İşte o konuşmadan satır başları...

 
"BU KUTLU YÜRÜYÜŞ BURADA BAŞLADI"
 
2001 Ağustosunda yeni bir dünya ideali ile yola çıkan değerli AK Parti mensupları teşrifleriniz için teşekkür ediyorum. Ermenek ve trafik kazasında kaybettiğimiz vatandaşlarımıza başsağlığı diliyorum. Bu toplantı vesilesi ile 2001'den beri bu davaya gönül vermiş ve hakka yürümüş dava arkadaşlarımıza rahmet diliyorum. Sembolik bir mekandayız. Bu kutlu yürüyüş burada başladı.
 
"BİZİM SIRRIMIZ BURADA"
 
Bu davada teşekkür etmemiz gereken o kadar çok kişi var ki... Bu davaya gönül veren herkese buradan tekrar muhabbetlerimi gönderiyorum. Bu dava içinde yürüyen ve desteklerini esirgemeyen aile bireylerimize de teşekkür ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti tarhinde hiç bir parti bizim gibi istişare mekanizması kuramamıştır. Başka hiçbir parti böyle bir kompozisyon oluşturamamıştır. Başarımızın sırrı burada. Biz yürümeye başladığımızda dava arkadaşlarımızla tek bir ruhmuşçasına yürürüz. Biz kendimizi düşünmeyiz, bütün dava arkadaşlarımızla bütün bir milletle yürürüz.
Son Güncelleme: 01.11.2014 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.