Kılıçdaroğlu; Malum parti bize huzur vermiyor

Kılıçdaroğlu Almanya gezisinde, 141 bin Türk seçmene sahip olan Baden- Würtenberg eyaletindeki Mannheim ve Stuttgart'ta 3 saat ara ile iki toplantı yaptı.

27 Eylül 2015 Pazar 08:17
Kılıçdaroğlu; Malum parti bize huzur vermiyor






Kılıçdaroğlu:  Malum parti bize huzur vermiyor

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Almanya gezisinde, 141 bin Türk seçmene sahip olan Baden- Würtenberg eyaletindeki Mannheim ve Stuttgart'ta 3 saat ara ile iki toplantı yaptı.
Kılıçdaroğlu, Kılıçdaroğlu Almanya, Son dakika CHP, CHP haberleri
Her iki kentte sevgi ve coşku ile karşılanan Kemal Kılıçdaroğlu, Mannheim'de yaptığı konuşmada, "Kökenleriniz Türkiye'de, aileleriniz orada yaşıyor. Huzurlu bir yaşam istiyorsunuz, Ama ülkemizde malum parti, bize huzur vermiyor. Siz nasıl Almanya'da rahatsanız. Türkiye'deki kardeşlerinizin de rahat etmesini istiyorsunuz. Biz de istiyoruz siyasetin görevi zaten bu. Biz kimseyi senin etnik kimliğin budur diye sorgulamayacağız, hiç kimseyi inancından ötürü ötekileştirmeyeceğiz" dedi. Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye'de birlik ve mesajı veren tek lider olduğuna işret etti.

SCHMİD: "TÜRKİYE'NİN YERİ AB'DİR"

Kılıçdaroğlu'nun Stuttgart'taki toplantısına Baden-Wertemberg Başbakan vekili ve Ekonomi Bakanı Dr.Nils Schmid de katıldı. Schmidt, yaptığı konuşmada birlikte olunması gerektiğine işaret ederek, "Türkiye'nin yeri AB'dir" dedi.

KLIÇDAROĞLU; "BARIŞ SÜRECİ ÇÖKTÜ, EKONOMİK ÇÖKÜŞ DEVAM EDİYOR"


Bakandan sonra söz alan Kemal Kılıçdaroğlu, "Dünyanın neresine gidersek gidelim Sosyal Demokratları desteklemeliyiz" diyerek, 6 ay sonra Eyalette yapılacak seçimlerde SPD'ye destek çağrısı yaptı. Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin durumuna da değinerek, "Barış süreci çöktü, ekonomik çöküş devam ediyor. Ne olacak bu memleketin hali" diye konuştu.


Son Güncelleme: 27.09.2015 08:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.