Kılıçdaroğlu, Peker'e benzetilen manşete yanıt verdi

Gaziantep gezisi sırasında otelde yaptığı açıklamayı 'Sedat Peker'li videolara benzeten Yeni Şafak'ın manşetine, CHP lideri'nden cevap gecikmedi.

19 Haziran 2021 Cumartesi 17:27
Kılıçdaroğlu, Peker'e benzetilen manşete yanıt verdi






Kılıçdaroğlu, Peker'e benzetilen manşete yanıt verdi

Sedat Peker'in iddialarını günlerce görmezden gelen iktidar yanlısı medya, konuyu CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu üzerinden gündeme getirmeye başladı. Kılıçdaroğlu'nun Gaziantep gezisi sırasında otelde yaptığı açıklamaya dair fotoğrafı kullanan Yeni Şafak, kendisini Sedat Peker'e benzeten iktidar yanlısı Yeni Şafak'a yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, Yeni Şafak'ın manşeti için, "Troll zekası ürünü" dedi.

Yeni Şafak, bugünkü manşetinde çete lideri Sedat Peker'in ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğraflarını yan yana koyup 'Peker'e özendi' başlığını attı. 

Yeni Şafak'ın manşetten verdiği habere Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

TROL ZEKASI ÜRÜNÜ

"Bakın bu da başka bir troll zekası ürünü. Arka fonuna deniz kabuğu yerleştirdi demişler. Oysa ben Türkiye’yi karış karış gezmeye devam ediyorum; bu da otel odasında yaptığım çekim. Sevgili halkım bugün Antep’teyim. Troll algılarını yemeyin sakın. Sahadayım, halkımlayım"

O ELİ SIKMAKTAN ŞEREF DUYARIM


Bu arada Gaziantep'te esnafı ziyaret eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, elleri kirli olduğu için uzattığı eli sıkmakta tereddüt eden torna ustası Ergün Hilaloğlu'na "Uzat, uzat o el emekçi eli. O eli sıkmaktan şeref duyarım" yanıtını verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beraberindeki CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, CHP Gaziantep Milletvekilleri İrfan Kaplan, Bayram Yılmazkaya ile Belediye Başkanları Çalıştayı'na katılmak üzere geldiği Gaziantep'te, Mavikent Sanayi Sitesi'ne geçti. Burada esnafla sohbet edip sıkıntılarını dinleyen Kılıçdaroğlu, bir işyerindeki konuşmasında, siyasetçinin temiz olması gerektiğini ve tek derdinin hizmet etmek olması gerektiğini belirtti.

Gaziantep esnaf ziyareti sırasında torna ustası Ergün Hilaloğlu elleri kirli olduğu için Kılıçdaroğlu’nın uzattığı eli sıkmakta tereddüt edince, Kılıçdaroğlu, “Uzat, uzat o el emekçi eli. O eli sıkmaktan şeref duyarım” dedi.

Kılıçdaroğlu, "Şu an esnafın büyük sıkıntılar içinde olduğunu biliyoruz. Sadece Gaziantep'te değil tüm Türkiye'de sıkıntı var. Eğer biz temiz siyaseti getirebilirsek, vatandaşın verdiği vergileri doğru yere harcarsak, bu memlekette işsizlik olmaz, esnaf kazanır ama Allah'ın izniyle çözeceğiz" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 19.06.2021 18:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BESNİLİ TAHTACI 2021-06-27 16:17:02

MASKESİZ? COVİD NEDENİYLE EL SIKIŞMAK NEKADAR DOĞRU? OKUMUŞ BÖYLE YAPARSA CAHİL NE YAPAR?????