Kılıçdaroğlu sonunda patlatı, masayı yumrukladı, oy istedi

CHP Lideri Kemal Kılıçdaoğlu, CHP Genel Merkezi'nde düzenlenen toplantıda tüm CHP'li seçmenin oy kullanmasını istedi

14 Temmuz 2014 Pazartesi 19:35
Kılıçdaroğlu sonunda patlatı, masayı yumrukladı, oy istedi






Kılıçdaroğlu masayı yumrukladı, oy istedi


CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde yaptığı uzlaşı toplantısında tatilcilere seslenerek "Ekmeleddin İhsanoğlu'na oy vereceksiniz" dedi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, partili eski bakanlar, milletvekilleri, parti meclisi üyeleri ve eski il başkanlarıyla, görüş alışverişinde bulunmak için bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan CHP lideri, parti içinde Ekmeleddin İhsanoğlu’na yükselen itirazlara yanıt niteliğinde açıklamalarda bulundu ve tatilcilere seslendi.


ADAM GİBİ TIPIŞ TIPIŞ SANDIĞA GİDECEKSİNİZ

Kılıçdaroğlu, "Bu ülkede yaşıyorsanız çocuklarınıza karşı sorumluluğunuz var. Adam gibi tıpış tıpış sandığa gideceksiniz, demokrasinin gereğini yapacaksınız ve bir diktatör bozuntusuna cumhurbaşkanı seçme konusunda izin vermeyeceksiniz" dedi.

"TATİLE GİDİYORSUNUZ EYVALLAH TATİL HAKKINIZ"

Kılıçdaroğlu'nu konuşmalarının satır başları;

"Ülkemize, çocuklarımıza Mustafa Kemal Atatürk'e karşı bir sorumluluğumuz var. Tatile gidiyorsunuz eyvallah tatil hakkınız. Ama masalarda oturup 'Ben oy kullanmayacağım' diye ahkam kesmek demokrasiye inanmamaktır. Bir gün gelir sıra size de gelir, sizin de demokrasiye ihtiyacınız olur. Bir gün gelir sizin özgürce tatil yapmanız engellenir. İş dünyası niye korkuyor.

"EKMELEDDİN İHSANOĞLU'NA OY VERECEKSİN"

TMSF bir günde tüm mal varlıklarına el konyuyor. Onları anlıyorum. Kapalı kapılar ardında bize söylediklerini de biliyorum. Ama tatilcileri anlamakta zorlanıyorum. Senin hayatına birinin gelip müdahale etmesini istemiyorsan, şakası makası yok sandığa gidip Ekmeleddin İhsanoğlu'na oy vereceksin."


 

 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.