Meral Akşener; 'Başparalel' çarpıtma ama sözümün arkasındayım

MHP'de muhalifler Yargıtay'ın vereceği kararı beklerken, genel başkan adaylarından Meral Akşener, Devlet Bahçeli için sarfetti 'Başpararlelci' sözlerinin çarpıtıldığını söyledi.

21 Nisan 2016 Perşembe 01:02
Meral Akşener;  'Başparalel' çarpıtma ama sözümün arkasındayım






Meral Akşener;  'Başparalel' çarpıtma ama sözümün arkasındayım

Kurultay sürecinde Genel Merkez Yönetimi ile ipleri koparan Genel Başkan adayı Meral Akşener başparalel sözüne açıklık getirdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli'ye 'başparalel' demesinin ardından sert tepki çeken Meral Akşener, sözünün arkasında olduğunu ancak ifadelerinin çarpıtıldığını iddia etti.



MHP’de başkanlık yarışındaki isimlerden Meral Akşener, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin sert tepki gösterdiği sözlerinin arkasında olduğunu söyledi. Sözlerinin çarpıtılmaya çalışıldığını savunan Akşener, şöyle konuştu:

"Ben Sayın Bahçeli için 'En büyük paralelcidir' hükmünü vermedim. O sözümün de arkasındayım. 'Sayın İhsanoğlu paralelciyse, ben paralelciysem, bizim Genel Başkanımız, bizi seçen insan olduğuna göre o zaman bu doğruysa, başparalelci Sayın Bahçeli oluyor ama bu doğru değil' dedim. Yapacak bir şey yok.”

MUHALİFLERİN GÖZÜ YARGITAY'DA

MHP'de olağanüstü kongre sürecinin kaderini, Yargıtay’ın vereceği karar belirleyecek. Yargıtay, 15 Mayıs'tan önce mahkemenin kararını onarsa, olağanüstü kongre toplanacak ve kongrede alınacak kararlar geçerli olacak. Karar bozulursa, muhalifler yeni yol haritası hazırlayacak.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.