Merkel'le görüştü

Başbakan Binali Yıldırım referandum mitingi için gittiği Kırşehir’de, konuşması sırasında Almanya Başbakanı Angela Merkel’le bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

04 Mart 2017 Cumartesi 17:58
Merkel'le görüştü






Merkel'le görüştü
   Başbakan Binali Yıldırım referandum mitingi için gittiği Kırşehir’de, konuşması sırasında Almanya Başbakanı Angela Merkel’le bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Konuşması sırasında Merkel'den gelen telefon üzerine miting alanında bulunanlardan müsade isteyen ve Merkel'le görüşme yapan Başbakan Binali Yıldırım daha sonra konuşmasına devam etti.Gazetecilere söz konusu görüşmeyle ilgili açıklamalarda bulunan Başbakan “Merkel ile görüşmem iyi ve verimli geçti. İki ülkenin Dışişleri Bakanları biraraya gelip yeni bir yol haritası çizecekler” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.