MHP Adayı Senem Kılıç; Önceliğimiz can güvenliği

MHP İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, sokak sokak gezerek halkın nabzını tuttu, MHP’nin aldığı her oyla, terörü bitirmeye bir adım daha yaklaştıklarını vurguladı.

18 Ekim 2015 Pazar 19:07
MHP Adayı Senem Kılıç; Önceliğimiz can güvenliği






 MHP Adayı Senem Kılıç; Önceliğimiz can güvenliği

Seçim çalışmalarına Menderes ilçesinde devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, sokak sokak gezerek halkın nabzını tuttu, MHP’nin aldığı her oyla, terörü bitirmeye bir adım daha yaklaştıklarını vurguladı. 

Kendilerine atfedilen “hayırcı” yaklaşımın asla gerçeği yansıtmadığını belirten MHP İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, MHP’nin bölünmez bütünlüğe, PKK ile mücadeleye, toplumun refahına evet dediğini ve ülkenin selameti için koalisyona hazır olduklarını dile getirdi. Öncelikle devletin ve milletin bekası için çalıştıklarını kaydeden Kılıç, Anayasanın ilk dört maddesini kabul etmeyen tüm siyasi görüşlerin karşısında olduklarını, ilkeli ve prensipli bir politika modeliyle dik bir duruş sergilediklerini söyledi. Senem Kılıç, “Milletin değerlerini koruyan, risk oluşturacak tüm unsurların karşısında yer alan, siyasi bir çıkar gözetmeksizin doğruyu yanlışı mertçe ortaya koyan MHP’nin haklılığı son yaşanan terör olaylarından sonra bir kez daha kanıtlanmıştır. Ülkeyi korumak için aziz milletimizin huzurlu ve güvenli geleceği için terörün her türlüsünün karşısındayız. Teröristle asla masaya oturmayız. MHP’nin güçlendiği her adımda, bu ülkedeki terör odakları can derdine düşüp kaçacak delik arayacaktır. Bu ülkede maalesef terörle mücadele konusunda siyasi irade noksanlığı var” diye konuştu. 

“ÖNCELİĞİMİZ CAN GÜVENLİĞİ OLDU” 

Hükumetin hangi görüşten olursa olsun önceliğinin vatandaşının can ve mal güvenliğini sağlamak olduğunun altını çizen Senem Kılıç, şöyle devam etti: “Ankara’daki son patlama tek kelimeyle bir yıkımdır. Canlı bombaların başkentimize kadar gelebilmesi, güvenlik ve istihbarat kurumlarının ise bundan habersiz kalmaları ise sorgulanması gereken ayrı bir sorundur. Teröristler tüm Türkiye’ye her an her yerde canımıza kast edebilecek güce sahip olduklarını göstermiştir. Artık hiçbir vatandaşımızın can ve mal güvenliği kalmamıştır”. 
Son Güncelleme: 18.10.2015 19:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.