MHP Çanakkale yönetimi görevden alındı

Çanakkale MHP İl ve Merkez İlçe başkanları görevden alınırken, yeni atamalar yapıldı.

24 Şubat 2016 Çarşamba 23:44
MHP Çanakkale yönetimi görevden alındı






MHP Çanakkale yönetimi görevden alındı

Çanakkale MHP İl ve Merkez İlçe başkanları görevden alınırken, yeni atamalar yapıldı.

Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Şefkat Çetin, gün içinde yaptığı ilk yazılı açıklamada, MHP Çanakkale İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı'nın yeni teşkilat kuruluncaya kadar kapatıldığını duyurdu. Ardından yeni bir açıklama daha yaparak, MHP Çanakkale İl Kurucu Yönetim Kurulu'nun Hakan Pınar, Çanakkale Merkez İlçe Kurucu Yönetim Kurulu'nun ise Mesut Ergin başkanlığında oluşturulduğunu bildirdi.

MHP eski İl Başkanı Ender Çerdik ise yaptığı açıklamada, "Basın yayın organlarından almış olduğumuz bilgilere göre, Çanakkale İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı'nın, Genel Merkezimiz tarafından Tüzük gereği kapatıldığını öğrenmiş bulunmaktayım. Alınan kararın partimize ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Yeni atanan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Ülkemizin ateş çemberinden geçtiği, ülkücü ve milliyetçilerin tarihi sorumluluklarının daha çok arttığı bu ortamda tüm partili arkadaşlarımın sağduyulu çalışmaları sayesinde bu kaos ortamının da atlatılacağından eminim" dedi.

MHP İl Başkanlığı görevine atanan Hakan Pınar, sosyal medya hesabından, "Bugün itibariyle Çanakkale İl ve Merkez İlçe başkanlıklarında bayrak değişimi olmuştur. 25 yıllık siyasi çizgisinde kırık olmayan ve teşkilatımın her kademesinde, ama seçimle ama atamayla görev almış bir kardeşiniz olarak İl Başkanlığı görevi tarafıma tevdi edilmiştir. Merkez İlçe Başkanlığı görevi ise uzun yıllar Ocak Yöneticiliği yapmış, son dönemde Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevlerini deruhte etmiş kardeşim dostum Mesut Ergin'e tevdi edilmiştir. Bayrak değişimi olarak değerlendirdiğimiz bu görev değişiminde bizden önce görev yapan Sayın İl Başkan'ı Ender Çerdik ve Sayın Merkez İlçe Başkan'ı Taner Öztürk'e teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim bu şerefli görevi lekelemeden bizden sonraki kardeşlerimize aktarmayı nasip etsin ve utandırmasın' şeklinde mesaj paylaştı.

Son Güncelleme: 24.02.2016 23:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.