MHP Melih Gökçek'i aday yapacak mı? Gizemli kaynaklar yalan söylemiş!

Gökçek'in Ankara dışında olduğu bir sırada MHP'den gizemli bir yetkilinin "Melih Bey'e Ankara adaylığı için teklif götüreceğiz" iddiası MHP kaynakları tarafından yalanlandı. Ankara'da teşkilat içinden aday çıkarılacak.

24 Ekim 2018 Çarşamba 17:20
MHP Melih Gökçek'i aday yapacak mı? Gizemli kaynaklar yalan söylemiş!






MHP Melih Gökçek'i aday yapacak mı? Gizemli kaynaklar yalan söylemiş!

Ankara kulislerinde Büyükşehir eski Belediye Başkanı Melih Gökçek'in MHP'nin yeniden aday yapılacağı iddiaları son dakika haberleri olarak geçti, ancak bu bilgileri MHP kaynakları doğrulamadı.  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti'den umudunu henüz kaybetmeyen Melih Gökçek, MHP'den adaylık teklifi haberleri ile AK Parti'de rüzgar estirmeye çalışıyor.


AK Parti'nin ağır toplarından Ankara Büyükşehir eski Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Milliyetçi Hareket Partisi listelerinden yeniden aday olacağı iddiası ortalığı karıştırdı. Gökçek'in Ankara dışında bir cenazedeyken ortaya atılan bu iddia henüz MHP çevrelerince doğrulanmadı. Gökçek'e yakınlığı ile bilinen isimler ise "Bu söylentiler Melih Bey'in PR çalışması olabilir" yorumunda bulundu. Aynı kaynaklar Gökçek'in bu haberlerle AK Parti'ye mesaj verdiğini dile getirmekten çekinmedi.

Kaynağının kim olduğu belli değil. Habertürk ve Sözcü haberi 'MHP kaynaklarından yapılan açıklamaya göre" diyerek verdiği haberde,  Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Melih Gökçek'i düşündükleri belirtilmiş. Ancak biz kaynak verelim Ankara İl Başkanlığı'nın böyle bir çalışmadan haberi yok, MHP'nin Ankara'da çıkaracağı aday için parti dışından da bir arayışı yok. 

KAYNAKLAR MHP'DE Mİ MELİH BEY'İN YAKIN ÇEVRESİ Mİ 

MHP kaynakları, Mart 2019 seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için eski belediye başkanı Melih Gökçek'in aday gösterileceğini açıkladı. MHP kaynaklarının yaptığı açıklamada, "Ankara için görüşeceğiz" dedi. 

MHP kaynakları, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Melih Gökçek'in adının geçtiğini belirtti. 


MHP, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin dün partisinin grup toplantısında yerel seçimlerde AK Parti ile ittifak olmayacağını belirtmesinin ardından İstanbul'dan aday çıkaracaklarını duyurmuştu.

Son Güncelleme: 24.10.2018 14:38
Anahtar Kelimeler:
Melih GökçekMHP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
.ayhan 2018-10-25 17:31:38

Sayın, MHP ve DEVLET BAHÇELİ 2000 sonrası emekli olan 5 milyon insan intibak bekliyor Seçim öncesi bunu iyi deyerlendirmek lazım çünkü ortalama 15 milyon kadar oyları var intibakları gündeme getirmeniz hem oy hemde dua olarak partiye geri döner