• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Politika
  3. MHP yönetimi, Özdağ için teyakkuza geçti
Politika
Yayınlanma: 08 Haziran 2016 - 02:55

MHP yönetimi, Özdağ için teyakkuza geçti

MHP'de Kurultay yaklaştıkça Genel Başkan Adayı Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ'a yönelik parti içi sindirme politakası ayyuka çıktı. Parti yönetimi Özdağ'ın kanun tekliflerini görmezden gelirken, yurt gezileri

3 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
MHP yönetimi, Özdağ için teyakkuza geçti
MHP yönetimi, Özdağ için teyakkuza geçti


MHP Genel Merkezi tarafından sıkı bir ablukaya alınan Genel Başkan adayı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ'a yönelik kuşatma her geçen gün artarak devam ediyor. Prof Dr. Özdağ'ın verdiği kanun teklifleri ve soru önergelerini dahi almak istemeyen MHP Genel Merkez yönetimi son olarak Kars'ta Prof. Dr Ümit Özdağ'ı karşılayan ve görüşmelerine katılan Kars'ın Sarıkamış ve Kağızman ilçe başkanlarının teşkilatlarını kapattı. Yaşanan bu hukuksuzluğa itiraz eden MHP Genel Başkan adayı, ' Güneş balçıkla sıvanmaz' dedi.

MHP Kurultayı'nda son durum

Geçtiğimiz hafta toplanan MHP MYK toplantısına katılmaması için açıkça tehdit edilen MHP Genel Başkan adayı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın adaylığını ilan ettiği ilk günlerde Kırşehir teşkilatına yapacağı ziyaret Teşkilat Başkanı Şefkat Çetin tarafından bizzat engellenirken, Çetin'in Özdağ'ın gittiği bütün şehirlerde il başkanlarını uyararak Özdağ'ın çalışmalarına engel olmaya çalıştığı biliniyordu.

En son üyesi olduğu Merkez Yönetim Kurulu toplantısına katılmaması için açıkça uyarılan MHP Genel Başkan adayı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın Kars gezisine katılan Sarıkamış ve Kağızman ilçe teşkilatlarının kapatıldı.

Prof. Dr. Ümit Özdağ skandalı doğrularken, 'Kars'ta il ve ilçe yöneticilerimizin bizim ziyaretimiz öncesinde uyarıldıklarını biliyordum. Ancak bütün uyarılara rağmen değişimde kararlı olan teşkilatlarımız Kars gezimizde bizi yalnız bırakmadı. Delege arkadaşlarımızla birlikte teşkilat mensuplarımız da bizi bağrına bastı. Fakat görüldüğü gibi MHP Genel Merkez yönetimi, partinin MYK üyesi olan bir milletvekilinin ziyaretine iştirak ettikleri için ilçe teşkilatlarımızı kapatarak ülkücü kardeşlerimizi cezalandırmaya çalıştılar. Ama güneş balçıkla sıvanmaz.' dedi.

PROF. DR. ÖZDAĞ, 43 ŞEHRİ GEZEREK DELEGELER İLE BİZZAT GÖRÜŞTÜ

Öte yandan Rize'den adaylığını ilan ettiği 9 Nisan'dan bu yana teşkilatlarla temaslarını hızla sürdüren MHP Genel Başkan adayı Prof. Dr. Ümit Özdağ yaklaşık iki aylık sürede 43 şehre giderek MHP teşkilat mensupları ile görüşürken yüzlerce delege ile de bizzat görüştü.
 MHP Gaziantep Milletvekili ve Genel Başkan adayı Prof. Dr. Özdağ, ' İki ay önce Rize'de başladığımız iktidar yürüyüşümüz sırasında bugüne kadar tam 43 şehri gezdik. İstanbul ve Ankara delegeleriyle yaptığımız temaslar bu 43 şehrin içinde değil. Kongre gününe kadar yaklaşık 65 şehre gidip delegelerimizle görüşmüş olacağım. Delegelerimiz, Türk milliyetçiliği konusundaki hassasiyetimiz, milli ve dik duruşumuz ile kararlılığımız nedeniyle hem değişime hem de bana destek veriyor. Ülkücü Hareket, 2002’den 2011 senesine kadar sürdüğüm MHP’nin Türkeş çizgisinde Türk Birlikçi bir parti olarak iktidara yürümesi için verdiğim siyasi-fikri mücadeleyi unutmadı.  Bu süreçte Genel Merkez’in bana karşı ne kadar acımasız bir mücadele yürüttüğünü bütün ülkücüler biliyorlar. Bütün baskı ve iftiralara rağmen her platformda MHP’yi nasıl savunduğum bütün ülkücülerin aklında. Benim yakamda başka parti rozeti yapmadan siyaset yapmam ülkücülerin içini rahatlatıyor.' diye konuşurken, kongre sonucuna ilişkin sorulan bir soruya ise Prof.Dr.  Özdağ, “Birinci turda kazanırım, kongre ikini tura bile kalmaz' diye cevap verdi.
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
ORC’den flaş seçim anketi: AKP düşüşte, CHP oylarını katlıyor!
ORC’den flaş seçim anketi: AKP düşüşte, CHP oylarını katlıyor!
ORC’den son seçim anket sonuçları geldi: Siyasi rekabet kızışıyor! İşte partilerin oy oranları
ORC’den son seçim anket sonuçları geldi: Siyasi rekabet kızışıyor! İşte partilerin oy oranları
SONAR’dan şok sonuç: Seçim yarışında büyük dalgalanma! CHP ile AKP arasındaki fark rekor seviyeye ulaştı
SONAR’dan şok sonuç: Seçim yarışında büyük dalgalanma! CHP ile AKP arasındaki fark rekor seviyeye ulaştı
Seçim kulisleri karıştı, Ankara’da tansiyon yükseliyor! Seçmen yön değiştiriyor: Erdoğan, ismi bile bilinmeyen adaylara karşı geride!
Seçim kulisleri karıştı, Ankara’da tansiyon yükseliyor! Seçmen yön değiştiriyor: Erdoğan, ismi bile bilinmeyen adaylara karşı geride!
Son Haberler
Yetkili ağızdan açıklandı: Devlet destekli ödeme başladı! 3 kamu bankası tek şartla 15000 TL veriyor
Yetkili ağızdan açıklandı: Devlet destekli ödeme başladı! 3 kamu...
Börek değil, ekmek değil: Yiyen bir daha unutamıyor! Sacda pişen Velibah tarifi
Börek değil, ekmek değil: Yiyen bir daha unutamıyor! Sacda pişen...
Şimşekler çakacak, sağanak başlayacak: MGM’den 6 ile gök gürültülü sağanak yağış uyarısı
Şimşekler çakacak, sağanak başlayacak: MGM’den 6 ile gök gürültülü...
Hamur yok, zahmet yok: Komşular kokusuyla kapınıza dayanacak! Çay demlenmeden hazır, çıtır çıtır börek tarifi
Hamur yok, zahmet yok: Komşular kokusuyla kapınıza dayanacak! Çay...
Google’dan acil uyarı: Bilgisayarınızı ele geçirebilirler! Google Chrome’da milyonları tehdit eden açık tespit edildi
Google’dan acil uyarı: Bilgisayarınızı ele geçirebilirler! Google...
Erdoğan dokunulmazlık yasasını onayladı: Kimlerin dokunulmazlığı kalkacak
Erdoğan dokunulmazlık yasasını onayladı: Kimlerin dokunulmazlığı kalkacak

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.