MHP'de eski yönetim elektrikleri kestirdi

MHP Samsun İl Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Taner Tekin'in ilk basın toplantısını elektriklerin kesik olduğu parti binasında yaptı.

25 Şubat 2016 Perşembe 14:19
MHP'de eski yönetim elektrikleri kestirdi






MHP'de eski yönetim elektrikleri kestirdi

MHP Genel Merkezi tarafından göreve yeni atanan MHP Samsun İl Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Taner Tekin'in ilk basın toplantısını elektriklerin kesik olduğu parti binasında yaptı.
MHP Genel Merkezi'nin kapattığı Samsun teşkilatını İl Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Taner Tekin yeniden oluşturdu. İddiaya göre önceki yönetim elektrik aboneliğini iptal ettirdiği için MHP Samsun İl Başkanı Tekin basın toplantısını elektriksiz ortamda yapmak durumunda kaldıı. Binada elektrik olmadığı için basın mensupları zor anlar yaşadı.
Basın toplantısında, MHP Genel Merkezi'nin, Samsun'da yeni yönetimi oluşturma görevinin kendisine verildiğini belirten Taner Tekin, "Geçtiğimiz günlerde genel merkezimiz tarafından Samsun İl Teşkilatı kapatılmış, neticede şahsım ve arkadaşlarım görevlendirilmiştir. Beni bu göreve layık gören bu zor, bir o kadar da şerefli görevi yapabileceğimize inanan Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye ve genel merkez yöneticilerine teşekkür ediyorum. Üzerimize verilen bu sorumluluktan zerrece kaçmayı düşünmedik. Ben bu düşüncelerle katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Son Güncelleme: 25.02.2016 14:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.