MHP’li adaylardan TÜGİAD ziyareti…

-TÜGİAD Ankara Şube Başkanı Naslı: “Seçimleri ülkeye hizmet yarışı olarak görüyoruz. Tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz”

29 Mayıs 2015 Cuma 16:06
MHP’li adaylardan TÜGİAD ziyareti…






MHP’li adaylardan TÜGİAD ziyareti…

-TÜGİAD Ankara Şube Başkanı Naslı: “Seçimleri ülkeye hizmet yarışı olarak görüyoruz. Tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz”

Genel seçimlere sayılı günler kalan Ankara’da partilerin seçim çalışmaları yoğunlaşırken, MHP’nin Ankara 1. Bölge adaylarından Erkan Haberal, Bircan Akyıldız ve Pınar Günseven Gülsoy, Türkiye Genç İşadamları Derneği’nin (TÜGİAD) Ankara Şubesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

MHP adaylarını, TÜGİAD Ankara Şube Başkanı Türker Naslı ve yönetim kurulu üyeleri ağırladı. Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirmede bulunan adaylar, partilerinin bu alanda gerçekleştirmeyi öngördüğü projeler ve genel hedefleri konusunda bilgi verdiler. Erkan Haberal, partisinin ekonomiye ilişkin etkin çözümleri ve projeleri olduğunu ifade ederek, Türkiye’nin en önemli konusu olan istihdamın artırılması, işsizliğin azaltılması konusunda başarılı olacaklarına inancının tam olduğunu söyledi. Bircan Akyıldız, işsizlik olgusunun Türkiye’nin en öncelikli konusu olduğunu dile getirdi. Atatürk’ün “Gençliğe Hitabe” sini okuyarak konuşmasına başlayan Pınar Gülseven Gülsoy, MHP’yi “Türkiye’nin sigortası” olarak gördüğü için bu partiden aday olduğunu ifade etti.

TÜGİAD Ankara Şube Başkanı Türker Naslı da konuşmasında seçimleri; demokrasi ve hukuk içinde; farklı siyasi görüşlerin, ülkeye hizmet yarışı olarak gördüklerini söyledi. Sandıkta tecelli edecek milli irade ile halkın görev vereceği kadronun, hizmet yarışında bayrağı devralacağını belirten Naslı, “TÜGİAD olarak hepsine eşit mesafedeyiz. Tüm siyasi partilerin Türkiye’yi kalkındırma, ekonomiyi büyütme, halkın refah seviyesini ve demokrasi kalitesini yükseltme yönündeki proje ve vaatleri ile yakından ilgileniyor; bu konularda kendi görüşlerimizi paylaşmayı da görev biliyoruz” dedi.
Son Güncelleme: 29.05.2015 16:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.