MHP'li Türkkan 'Hırsız, polisin peşine düşünce bir tuhaf olduk'

Yolsuzluk darbe girişimleri ve KCK soruşturmalarında görev alan emniyet personelinin sahur vakti gözaltına alınmasına tepkiler sürüyor

22 Temmuz 2014 Salı 14:55
MHP'li Türkkan 'Hırsız, polisin peşine düşünce bir tuhaf olduk'






Paralel yapı operasyonu, MHP'li Türkkan 'Hırsız, polisin peşine düşünce bir tuhaf olduk'


Yolsuzluk, darbe girişimleri ve KCK soruşturmalarında görev alan emniyet personelinin sahur vakti gözaltına alınmasına tepkiler sürüyor.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından açıklamalarda bulunan MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, "Ne yolla, ne köprüyle; yolsuzlukla, hırsızlıkla, zulümle anılacaksınız." ifadelerini kullandı.

"Polisin hırsız peşine düşmesine alışkınız da hırsız, polisin peşine düşünce bir tuhaf olduk." diyen Türkkan, şöyle devam etti: "Kim zulüm görüyorsa yanında, kim zulmediyorsa karşısında oldum hep. Bugün de öyle. Zalimin de, mazlumun da kimliğini sormam. İktidar'ın gündem değiştirme çabalarına geçit vermeyin. Türkiye'nin gündemi belli: Ya Diktatör seçeceğiz, ya Cumhurbaşkanı. Sandığa gidin, Diktatör'e fırsat vermeyin. Hatırlayın; 'orospuyla memurun bahşişini peşin vereceksin' diyen İranlı Reza Zarrab yalıda gözaltına alındı. Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonunu yapan, hırsızlıkları ortaya çıkaran polisler, 80 metrekarelik lojmanlarda gözaltına alındı. 'Senin önüne yatarım Reza' diyen Bakanın oğlu Ritz'deki rezidansında, diğerleri yine birbirinden lüks villalarda gözaltına alındı. Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonunu yapan bekar polis memurları ise şehrin kenar mahallelerindeki bekar evlerinde. Bakan çocuklarının evinden para sayma makineleri çıktı. Polis memurlarının cüzdanlarında ödenmemiş su elektrik faturaları çıktı. Rüşvet ve Yolsuzluk operasyonunda Bakan, çocuğunu arayıp 'Evde ne kadar var' diye sorup, '3-5 kuruş, 1 Trilyon civarı para var' cevabını aldı. Bugün gözaltına alınan polislere babaları, anneleri, 'Başını dik tut, sen hırsızlık yapmadın' diye aradı."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.