Nebati'nin yeğeni THY ikram müdürü oldu

Türk Hava Yolları yönetimi, AKP'nin arpalığı haline geldi. Kartal İmam Hatip Lisesi mezunu, Bilal Erdoğan'ın yakın arkadaşlarının ardından Bakan Nebati'nin yeğeni de kurumda yerini aldı

21 Temmuz 2022 Perşembe 11:25
Nebati'nin yeğeni THY ikram müdürü oldu







Nebati'nin yeğeni THY ikram müdürü oldu

AKP iktidarında, kamu kadrolarında partizanca atamalara bir yenisi daha eklendi. Bakan Nureddin Nebati’nin yeğeni Seyyid Mahmut Nebati THY’ye atandı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin yeğeni Seyyid Mahmut Nebati, THY İkram ve Uçak İçi Ürünler Başkanı olarak atandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin yeğeni Seyyid Mahmut Nebati, Türk Hava Yolları (THY) İkram ve Uçak İçi Ürünler Başkanı oldu.

Gelişmeyi İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı Kurucusu ve İBB Meclis Üyesi Ali Kıdık, sosyal medya hesabından duyurdu. Kıdık, "Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin yeğeni Seyyid Mahmut Nebati, Türk Hava Yolları (THY) İkram Başkanı oldu" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.