PKK'ya silah götürürken yakalanan vekilin yüreğini korku sardı

Terör örgütü PKK'nın kanlı eylemler düzenlediği silah ve bombalarla aracında suç üstü yakalanan HDP'li vekil dokunulmazlıklar kalkınca Türkiye'ye dönmekten korktuğunu açıkladı.

16 Haziran 2016 Perşembe 17:57
PKK'ya silah götürürken yakalanan vekilin yüreğini korku sardı






PKK'ya silah götürürken yakalanan vekilin yüreğini korku sardı

Teröristlere silah ve patlayıcı taşırken suç üstü yakalanan, milletvekili  dokunulmazlığı yüzünden yargı önüne çıkarılamayan HDP'li Faysal Sarıyıldız Türkiye'ye dönmekten korkuyor. Arabasında PKK'ya silah taşıdığı görüntüleri yayınlanan ve halen yurtdışında bulunan HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız'ı korku sardı: Türkiye'ye döner dönmez alınabiliriz...

Yaklaşık bir buçuk aydır yurtdışında olan HDP Şırnak milletvekili Faysal Sarıyıldız Habertürk TV'ye konuştu. "Türkiye'ye döner dönmez havalimanından alınabiliriz" diyen Sarıyıldız, dokunulmazlık tartışmasını başlatanlar arasında ismi en çok geçen HDHP'li milletvekillerinden.

PKK'YA SİLAH TAŞIRKEN GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Daha önce PKK'ya silah taşıdığı görüntüleri yayınlanan Sarıyıldız'ın hakkında 12 fezleke hazırlandı. Sarıyıldız, uzun süredir yurtdışında bulunuyor. Türkiye'ye döndüğünde tutuklanmaktan korkan Sarıyıldız bir sonraki durağının İsviçre ve Avustralya olabileceğini söyledi.

FAYSAL SARIYILDIZ VE TUĞBA HEZER HALA DÖNMEDİ

Konuşmasında Türkiye'ye dönünce tutuklanabilecekleri korkusunu sık sık yineleyen HDP'li vekil "Türkiye'ye döner dönmez havalimanından alınabiliriz" dedi.

CANLI BOMBANIN TAZİYESİNE KATILMIŞLARDI

Faysal Sarıyıldız'ın yanısıra dokunulmazlık konusunda ön plana çıkan bir diğer HDP'li isim ise Van milletvekili Tuğba Hezer. Hezer, Merasim sokaktaki terör saldırısını gerçekleştiren canlı bombanın taziyesine katılmıştı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.