Sosyal Medya'yı sallayan Gökçek Twiti

Çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçimi kaybetmesi sosyal medya mesajlarına yansıdı. İşte o mesajlardan bazıları

10 Ağustos 2014 Pazar 19:24
Sosyal Medya'yı sallayan Gökçek Twiti






Sosyal Medya'yı sallayan Gökçek Twiti


Cumhurbaşkanı seçimi geçici sonuçlarının YSK tarafından açıklanmasının hemen ardından Sosyal medyada gülme krizine sokan mesajlar çığ gibi büyüdü.
Cumhurbaşkanı seçim sonuçlarının belirlenmesi ile Melih Gökçek, twitter’da esti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, Erdoğan’ın galibiyetini “Erdoğan fırtınası bütün çatıları matıları uçurdu” twitiyle ifade etti.

İşte o tweetler...

Twitter'da dua etti!

Bozdağ Twitter'da "Allah'ım,yeni Cumhurbaşkanımızı mahcup etme;görevinde onu muvaffak kıl;her iş ve kararında ona her daim yardım eyle,...Âmin." yazdı.

İşte Bozdağ'ın attığı o tweet:  

AK PARTİLİ ERDOĞAN'DAN TARTIŞILACAK GÜLEN TWEETİ

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, resmi olmayan sonuçlara göre Başbakan Recep Tayyih Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından Fetullah Gülen'le ilgili tartışılacak bir tweet attı.

Ak Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan, sosyal medya sitesi Twitter'daki 22 bin 606 takipçisi bulunan 'mehmeterdogan27' hesabından Fetullah Gülen'in fotoğrafının bulunduğu bir tweet attı. Fotoşopla Gülen'in eline sigara konulan fotoğrafa 'duman olduk' yazısının da yazıldığı görüldü. Erdoğan'ın takipçileri tarafından da paylaşılan tweette şu ifade yer aldı:

'Seçimin diğer bir sonucuda.'

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.