Yerel seçimlerde 'Millet İttifakı' kurulacak mı?

Muhalefet partilerinin, cumhurbaşkanlığı seçimleri sırasında kurduğu ittifakın bir benzeri yerel seçimlerde de kurulacak mı? Gözler bugün yapılan Kılıçdaroğlu - Akşener görüşmesine çevrildi.

13 Kasım 2018 Salı 20:32
Yerel seçimlerde 'Millet İttifakı' kurulacak mı?






Yerel seçimlerde 'Millet İttifakı' kurulacak mı?


Millet ittifakı, yerel seçimlerde sağlanabilecek mi? CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in görüşmesi İYİ Parti Genel Merkezi'nde başladı. Görüşmede yerel seçime ilişkin iş birliğinin ele alınması bekleniyor..


CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in görüşmesi İYİ Parti Genel Merkezi'nde başladı. Görüşmede yerel seçime ilişkin iş birliğinin ele alınması bekleniyor.

İYİ Parti heyetinde Genel Sekreter Cihan Paçacı, Genel Başkan Yardımcıları Koray Aydın ve Müsavat Dervişoğlu; CHP heyetinde Bülent Tezcan, Seyit Torun, Oğuz Kaan Salıcı bulunuyor.

Mansur Yavaş, dün parti liderlerine seslenerek, “Önce siyasi parti liderlerinin bu konuda mutabık olup olmadıklarını, Ankara’da mutabakat gerçekleştirip gerçekleştirmeyeceklerini bakmak lazım. Ondan sonra adaylık konusunda kararımı vereceğim” demişti.
 

Anahtar Kelimeler:
Millet İttifakı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.