Antalya Saten yüz germe, Antalya estetik operasyon için uzman klinik

Antalya ve çevresinde cilt bakımından çok sayıda başarılı estetik operasyonlara imzasını atan Uzman Dermatolog Hüray Hügül kliniğinde şehit ailelerine ücretsiz muayene ve tedavileri yapılıyor.

18 Haziran 2016 Cumartesi 02:33
Antalya Saten yüz germe, Antalya estetik operasyon için uzman klinik






Antalya Saten yüz germe, Antalya estetik operasyon için uzman klinik

Akdeniz bölgesinde özellikle Antalya'da oturan hanımlar ve beyler için Dermatolog Hüray Hügül kliniğinde Saten Yüz Germe'den vucut incelmesine, buz lazer epilasyondan göğüs ve bel estetiğine, Ameliyatsız yüz ve vücut germeye, ameliyatsız burun estetiğinden dudak ve çene estetiğine çok sayıda operasyon ve bakımı yılların verdiği tecrübesiyle hizmet veriyor.




Antalya Saten Yüz Germe ve Vücut İncelme

Tecrübeli kadrosuyla Saten Yüz Germe ve Vucut İncelme, Göğüs ve Bel Estetiği,  Ameliyatsız Yüz ve Vücut Germe, Ameliyatsız Burun Estetiği, Dudak ve Çene Estetiği gibi hanımların büyük önem verdiği operasyonlarda son derece başarılı sonuçlar çıkaran Dermatolog Uzm. Dr. Hüray Hügül Kliniği uyguladığı esnek fiyat politikasıyla bütçenizi sarsmıyor.


HÜRAY HÜGÜL KLİNİĞİ'NDE HANGİ OPERASYONLAR YAPILIYOR




Akdeniz bölgesi ve Antalyalı hanımların güvenle gidebileceği Hüray Hügül Kliniğinde kadınlar ve erkekler için bu operasyonlar başarıyla uygulanıyor.

Saten Yüz Germe ve Vücut İncelme, 4 Mevsim Acısız Buz Lazer Epilasyon, Göğüs ve Bel Estetiği, Bölgesel İncelme Zayıflama, Ameliyatsız Yüz ve Vücut Germe, Ağ ve İp İle Yüz Germe, Ameliyatsız Burun Estetiği, Dudak ve Çene Estetiği, Skin Typing- Cilt Analizi, Cilt Gençleştirme, Luxury Cilt Bakımı. Peeling, Dolgu, Botox, PRP,  Kriyoterapi, Buzlu Leke Tedavisi, Saç Ekleme, Saç PRP, Akne ve Sivilce Tedavileri,
Focus Ultrasound, Dermaroller-Dermapen, Selülit Tedavisi, Göz Kapağı Estetiği, Tırnak Batması Tedavisi, Enerpeel, Kaş Kaldırma.


ŞEHİT AİLELERİNE ÜCRETSİZ MUAYENE ÜCRETSİZ TEDAVİ
 
Dr. Hüray Hügül kliğinde şehit ailelerine tüm hizmetler ücretsiz olarak veriliyor. Üstelik bu kampanya için her hangi bir zaman kısıtlaması da bulunmuyor. Tüm şehit aileleri, şehit eş ve çocukları Dermatolog Uzm.Dr. Hüray Hügül'ün uzmanlık alanına giren konularda muayene ve tedavilerini ücretsiz yaptırabiliyor. Kendi alanında ilk kez böyle bir uygulama başlatan Dr.Hügül "Vatan için canını hiçe sayan şehitlerimizin acılıranı yaptığımız iş dindirmez tabi, ama bir hekim olarak şehit yakınları için elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Dermatolojik olarak rahatsızlıkları varsa, rahat huzurlu bir ortamda sıra bekletmeden en güzel tıbbi ve medikal tedavilerini yapalım istedik" dedi.

ŞEHİT YAKINLARINA DİLEDİKLERİ SAATTE RANDEVU

Şehit yakınlarına istedikleri saate randevu verdiklerini ve bekletmeden muayene, teşhis ve tedavisini yaptıklarını ifade eden Dr. Hüray Hügül, kampanyanın süresi olmadığını belirterek "Şehit yakınlarının nüfus cüzdanlarıyla gelmelerinin yeterli olacak, uzmanlık alanımız içinde olan muayene ve tedavilerini burada yapıyoruz" şeklinde konuştu.


DR HÜRAY HÜGÜL'DEN MERAK EDİLEN SORULARA CEVAPLAR



Yaz aylarında lazer epilasyon yapılır mı?

Epilasyon uzmanlık gerektiren bir operasyondur. Yeni teknolojiler bu önemli işlem her mevsim yapılabilir hale getiriyor. Üstelik acısız ve risksiz. Buz lazer epilasyon – Soprano ICE cihazı ile yaz aylarında lazer epilasyon yapılır mı? sorusunun cevabı artık evettir. Çünkü dünya devi Alma Lasers üreticisinin patentli teknolojisi olan 810 nm dalga boyundaki diode lazer cihazı, enerjiyi düşük dozda ve sık tekrarla cilt altına verdiğinden cilt üzerinde herhangi bir tahribat oluşturmaz. Eski tip alexandrite ve diod lazer cihazlarıyla yaz aylarında lazer epilasyon yapmak imkansızdı. Artık bronz tenli kişilere de Buz Lazer epilasyon uygulaması yapılabilir, sadece koruma amaçlı uygulama sonrasında otuz veya daha yüksek factor güneş koruyucu krem ile cildi korumak doktorlar tafarından tavsiye edilmektedir.

Bu yeni teknolojinin eski nesil lazer epilasyon cihazlarına göre en önemli farkı bütün cilt renklerine uygulanabilmesi. cilt renginiz ne kadar koyu olursa olsun, fark etmiyor. Dört mevsim süresince Buz Lazer – Soprano ICE lazer epilasyon sisteminden faydalanabilirsiniz. Amerikan FDA sertifikasına sahip olan bu marka tüm dünya da kullanılmaktadır.

Lazer Epilasyon Kalıcımıdır ?

Hanımların ve erkeklerin en çok merak ettiği konulardan biri de kalıcı episayyon. Dr. Hüray Hügül bu konuda en etkili yöntemlerin kullanıldığını belirterek 'Kalıcı epilasyon icin en az 6 haftalık sürecin gerekli olduğunu' söylüyor.

Uzmanlara ve uygulama sonuçlarına bakılacak olursa günümüzde epilasyonun en etkili ve en kalıcı yöntemi Lazer Epilasyon’dur. Lazer epilasyon yöntemi ile istenmeyen kıllardan kalıcı olarak kurtulabilirsiniz. Uygulama seansları ortalama 6-8 seans arasında olup seans aralıkları ortalama 6 haftadır. Bu seansların sonucundaki başarı oranı çoğunlukla yüzde 80 ile yüzde 90 arasında görülebilir.

Lazer epilasyon uygulamasına girmeden önce, ağda veya cımbız ile kılları kökünden sökmek yanlıştır. Lazer başlığının atış yaptığı bölgede kıl köküne ihtiyaç vardır.

İLK 6 AYA AMAN DİKKAT

Lazer epilasyon seansları sonuna gelindiği zaman etkinin görülmesi için en az  6 ay herhangi bir lazer uygulaması yaptırılmamalıdır. İlerleyen yıllar içerisinde hormonların değişkenlik göstermesi gibi durumlarda (hamilelik, kullanılan ilaçlar vs.) vücudun çeşitli yerlerinde daha önce uyku halinde olan tüyler harekete geçip, ayva tüyü diye tabir ettiğimiz ince ve zayıf tüyler olarak gözlemlenebilir. Bu çok normaldir ve daha önce yapılan lazer epilasyon uygulamasının başarısı ile alakalı bir durum değildir. Lazer epilasyon bu gibi durumlarda ihtiyaca gore yılda 1 veya 2 seans tekrarlanabilir.

KALICI SONUÇ İÇİN YAŞ ÖNEMLİ

Lazer epilasyonda kalıcı bir sonuç beklemek için genellikle bayanlarda 18 yaş ve erkeklerde ise 20 yaş altında olmamak gerekir. Ergenlik dönemini atlatmadan yapılan tedavilerde sonuçların kalıcı olmadığı gözlemlenmiştir. Bu durumun sebebi hormonların henüz dengesiz olmasıdır.

Sonuç olarak günümüzde istenmeyen kıllardan kurtulmanın en etkili ve kalıcı yöntemi lazer epilasyondur.


Lazer Epilasyon da Acısız Buz Devri

Acısız Lazer Epilasyon

Lazer epilasyon yaptırmak isteyen kişilerde en büyük iki kriter den ilki, acısız lazer Epilasyon dur,  ikincisi ise etkili ve sonuç veren bir cihazdır.

Türkiye Acısız lazer epilasyon cihazlarıyla 2009 yılında Soprano diode lazer cihazları sayesinde tanıştı,  bu cihazlara tarafımızca “Ütüleme Epilasyon” markası verildi ve cok kısa zamanda en çok tercih edilen lazer epilasyon cihazları oldu. 2014 yılının son ayında ise yine aynı üretici firmanın,  Alma Lasers, ürettiği Soprano ICE cihazlariyla en acısız ve en hızlı lazer epilasyon teknolojisiyle tanıştı Türkiye, bu cihazında marka lansmanı yine bizim tarafımızdan “Buz Lazer” adıyla yapılmakta ve hızla yapılmaktadır.  Daha iyisi ve hızlısı biz getirinceye kadar Soprano Buz Lazer cihazlarıdır.

Lazer Epilasyon Hızlı ve Acısız olmalı

Vücutta istenmeyen kılların giderilmesi kuşkusuz en önde gelen kozmetik problemlerden biri, belki de en önemlisidir. Bu sebepledir ki onlarca yıldır çeşitli kıl giderme yöntemleri ve araçları geliştirilip, oldukça yaygın olarak kullanıldı. Bu amaçla kullanılan geleneksel yöntemlerin belli başlı iki olumsuzluğu vardı: Birincisi, kıl giderme klasik lazer epilasyon yöntemiyle ağrılıdır. Alexandrite lazer epilasyon cihazları, Ndyag ve Diode lazer cihazları, bunların hepsi acılıdır, istenilen sonuçları verme oranları farklılık gösterir ancak acı konusunda hepsi birbirinden ağrılıdır.

Ancak insanlar istemedikleri kıllardan kurtulmak için acıya katlanmayı kabullendi ve yıllarca bu saydığımız teknolojilerle istenmeyen tüylerinden kurtulma yoluna gitti. Ancak artık acı yok çünkü artık BuzLazer var, lazer epilasyon uygulaması anında tedavi başlığı buz tuttuğundan siz hiçbir şey hissetmiyorsunuz, hatta sıcak taş masajı konforunda bir uygulama yaşıyorsunuz.

İkinci olarak, kökünden yakılan kıllar kişiden kişiye ve orijinal çıkış yeri ile de ilişkili doğasına göre değişen hızlarda yeniden büyür. Bu, uygulanan prosedürün yinelenmesi demektir. Yani eskiden uzun seans süreleri ve çok seans sayıları vardı. İnsanlar mecburen buna da katlandılar. Ama artık BuzLazer lazer epilasyon cihazı ile tüm vücut uygulama süresi ortalama 35 dakika kadar kısa ve yine ortalama 4-6 seans size istenilen optimum sonucu veiyor. Bu nedenlerle günümüzde epilasyon için yöntem ve araç geliştirmek için yapılan çalışmalar, öncelikle ağrıyı azaltmaya ve etkiyi kalıcılaştırmaya yönelikti. Tabii ayrıca; yan etkisinin olmaması, hızlı, ucuz olması, kolay ulaşılabilir ve uygulanabilir olması da istenen başka özelliklerdi. Bu eksiklerin hepsini 2008 yılında Alma Lasers adlı lazer cihazları üreticisi Soprano Lazer Cihazlarını üreterek lazer epilasyon uygulamalarında yepyeni bir sayfa açtı ve o günden sonra Alma Lasers bu teknolojiyle bir dönemi bitirip yenisini başlattı, işte yine şimdi BuzLazer Soprano ICE lazer epilasyon cihazı ile ezber bozmaya devam ediyoruz.

Lazer Epilasyon da Buz Devri

Lazer epilasyon yıllardır milyonlarca kadının kurtarıcı olmuştur,  artık gelişen teknolojiyle erkeklerde acısız ve ağrısız lazer epilasyon hizmeti almak için can atmaktadır,  2014 yılının son ayında dünyayla aynı anda lansmanı yapılan Buz Lazer teknolojsi, lazer epilasyon teknolojileri arasinda en yeni ve en acısız olanı. Seans süreleri ve sayılarıda bu yeni teknolojiyle kısaliyor,  böylelikle hem zamandan hem paradan tasarruf edilmiş olunuyor. 810 nm dalga boyunda diode lazer teknolojisiyle çalışan Soprano Buz lazer cildinizi -3 dereceye kadar soğutuyor kıl köklerini dondurarak yok ediyor, hem çok hızlı lazer epilasyon sağlıyor hem can acıtmıyor.

BUZ LAZER EPİLASYON NEDİR VE NASIL YAPILIR

7 yıl öncesine kadar diode lazer cihazlarının uzun dalga boyundan dolayı, 810nm, koyu tenlilerde çok daha iyi sonuç verdiği yazılıp çizilirdi, ve yaz aylarında kullanılamayan çok acılı ağrılı oldukları söylenirdi. Bunlar o zamanlar doğruydu da, ancak, 2008 yılında Alma Lasers firması saniyede 10 seri atış yapan, in-motion teknolojisiyle çalışan (bu teknoloji ülkemizde "Ütüleme Epilasyon" olarak markalaştırıldı tarafımızdan) 810 nm dalga boyundaki Soprano Diod Lazer Cihazlarını piyasaya sundu ve lazer epilasyon sektöründe yepyeni bir sayfa açılmış oldu. 2006 yılında dünyada yaklaşık 3.1 milyon lazer epilasyon seans uygulaması yapıldı ve bu oran 2009 yılında, yani Soprano Lazer cihazları piyasaya çıktıktan tam bir yıl sonra 11 milyona çıktı. Konfor ve yaz aylarında yapılabiliyor olması Soprano Diod lazer cihazlarını ülkemizde olduğu gibi dünyada da zirveye oturttu.

Buz Lazer ile Epilasyon ve Avantajları;

Yaz aylarında da uygulama yapılmaktadır.

Her cilt tipinde ve her kıl renginde etkilidir.

Çok hızlıdır, ortalama bir tüm vücut 35 dakika sürmektedir.

Erkek hastaların en çok tercih ettiği lazer epilasyon sistemidir, çünkü acısızdır.

Acı ve ağrı kesinlikle olmaz çünkü kılları buz ile dondurarak yok eder.

Ortalama 4-6 seans ortalama bir sonuç almak için yeterli olmaktadır.

FDA onaylıdır.

Kesinlikle cildinizde tahrişe ve lekelenmeye izin vermez, çok güvenlidir.

Lazer Epilasyon Acı Verir mi?

Lazer Epilasyon acılı ve ağrılı bir uygulamadır, 1995 yılından bu yana ülkemizde yavaş yavaş popüler hale gelen lazer epilazyon uygulamaları istenmeyen kılları kısmen yada çoğunluğunu yok ediyordu ancak bu işlem çok can yakıyordu.

Yıllar sonra 2008 yılında Alma Lasers üretici firması Soprano Lazer teknolojisini icat etti ve lazer epilasyon uygulama prosedürü baştan aşşağı yenilendi.

Soprano Lazer epilasyon cihazları ülkemizde Ütüleme Eplasyon ismiyle markalaştırıldı ve 4 yıl içinde 365 tane klinikte hizmet vermeye başladı.

Geçen yılın son aylarında yine aynı firma bu sefer Soprano ICE – Buz Lazer teknolojisiyle pazara girdi ve çok kısa sürede yine en popüler uygulamaların en tepesine oturdu. Bu cihazla acı ve ağrı hissi yok teninizde cihazın tedavi başlığının ucunda kendiliğinden üretilen buz ile cildiniz soğutuluyor ve soğuma uygulama ne kadar sürerse sürsün asla etkisini kaybetmiyor, işte bu yüzden acısız ve ağrısız. Ortalama 45 dakika da bir tüm vücut uygulaması yapılıyor. Hastalar lazer epilasyon yaptırırlarken taş masajı konforunu Buz Lazer epilasyon ile yaşıyorlar, şuan ülkemizde 52 noktada çalışıyor ve hızla yayılıyor.



Antalya Ameliyatsız Yüz ve Vücut Germe, Antalya Ağ ve İp İle Yüz Germe, Antalya Ameliyatsız Burun Estetiği, Antalya Dudak ve Çene Estetiği, Antalya Skin Typing Cilt Analizi, Antalya Cilt Gençleştirme, Antalya Luxury Cilt Bakımı, Antalya Buzlu Leke Tedavisi, Antalya Saç Ekleme, Antalya Saç PRP, Antalya Akne ve Sivilce Tedavileri, Antalya Focus Ultrasound, Antalya Selülit Tedavisi, Antalya Göz Kapağı Estetiği, Antalya Tırnak Batması Tedavisi, Antalya Enerpeel, Antalya Kaş Kaldırma

Son Güncelleme: 17.03.2019 00:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.