Boom Butter cilt bakım yağı güne canlı başlayın

Avokado yağı, Hindistan Cevizi Yağı, Buğday Yağı, Jojoba Yağı, Shea Butter, Kayısı Yağı ve Zeytinyağı ile güçlendirilen Boom Butter cilt canlı ve pürüzsüz görünüm kazandırır.

22 Kasım 2021 Pazartesi 19:44
Boom Butter cilt bakım yağı güne canlı başlayın







Boom Butter cilt bakım yağı güne canlı başlayın


Cilt bakımına önem veren her yaş grubundan kadınlar ve genç kızlar, günün her saatinde kullanabileceği Boom Butter cildin nem dengesini koruyan önemli besinler içeriyor.

ZENGİN DOĞAL İÇERİK 

Boom Butter Cilt Bakım Yağı zengin içeriği ile cildinizi her an yenilemeye hazır. Avokado yağı, Hindistan Cevizi Yağı, Buğday Yağı, Jojoba Yağı, Shea Butter, Kayısı Yağı ve Zeytinyağı ile güçlendirilen Boom Butter cilt canlı ve pürüzsüz görünüm kazandırır. Doğal yağ destekli Boom Butter'in cilde etki süresi ise oldukça hızlı. 12 saniye içerisinde etkisini gösteren Boom Butter cildi rahatlatan özelliği ile en hassas yerlerde bile rahatlıkla kullanılabilir. 

Her cilt tipine uygun özelliği taşıyan Boom Butter, cilt hassasiyetlerinin giderilmesine yardımcı olur

İçerisindeki 7 doğal yağ ile tüm cildimizin nem dengesinin korunmasına ve cilt kuruluğuna karşı bakım yapılmasına destek olması için geliştirilmiştir.

Cildin daha canlı ve pürüzsüz bir görünüme kavuşması için zemin oluşturmasını hedeflemektedir.

Cilde verdiği bu destekle cildin dış etkenlere karşı korunmasına yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

NASIL KULLANILIR?

El, yüz tüm vücuda oval hareketlerle masaj yaparak ihtiyaç duyduğunuz her an uygulayabilirsiniz.

Çevresel koşulların cilde vereceği zararı azaltmak adına gündüz, dinlenen cilde nem katması ve bakım yapması adına akşam kullanım sağlayabilirsiniz.


 

Son Güncelleme: 07.06.2022 14:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.