Dünya Değişim Akademisi 74. merkezini Tuzla'da açtı

Dünya Değişim Akademisi 74. merkezini İstanbul Tuzla’da açtı. Kendini değiştir dünyan değişsin sloganı ile Türkiye’den dünyaya açılan kurumun tam donanımlı Değişim Uzmanları, İstanbul Tuzla’da da dünyanın en kadim ve güçlü değişim tekniklerini sunacaklar!

02 Temmuz 2018 Pazartesi 23:40
Dünya Değişim Akademisi 74. merkezini Tuzla'da açtı






Dünya Değişim Akademisi 74. merkezini Tuzla'da açtı

Dünya Değişim Akademisi’nin bütün merkezlerinden yansıyan huzur, güven, bilgelik dolu atmosferi, Tuzla’da da bulacaksınız! Değişim bir maceradır diyen içten ve bilgili Değişim Uzmanları, herkesi kendini keşfe ve değişime davet ediyor. Ünlü Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından güzel bir mesajları var: “Birey gerçek değişim sayesinde yapay kavramlardan kurtulur ve doğal yaşama adım atar. Değişim, insanı mutlu eder. Aksi halde değişimden korkan ve kaçan insan dağılmış, perişan ve üzgün bir hale gelecektir. Çünkü yapay ile doğal arasındaki çelişki ve çatışma kişinin tüm enerjisini tüketecektir. Bil ki tükenmiş insan değişime direnen insandır…” 

Mekanda temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi arayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var.  

Değişim için kararlı olanların ilk adresi olacak Dünya Değişim Akademisi,  sizi motive eden Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ile Tuzla’da da aydın ve deneyimli bir ortam hazırlamış. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz.  

Dünya Değişim Akademisi – Tuzla
İletişim: 0532 791 9987
 

Anahtar Kelimeler:
Dünya Değişim Akademisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.