Hastalara viski servisi

Fransa'da bir sağlık kuruluşu bünyesindeki hastanelerde 'Bar' kurmaya hazırlanıyor. Hastanelerde viski ve şarap satılacak

02 Ağustos 2014 Cumartesi 22:23
Hastalara viski servisi






Hastalara viski servisi

Hastanelerde alkol servisi, hastanede bar, hastanede şarap, hastanede viski

Hasta haklarına yönelik değişikliklerin ardından Fransa'da bir sağlık kuruluşu bünyesindeki hastanelerde 'Bar' kurmaya hazırlanıyor. Hastanelerde alkollü içki bulundurulmasıyla ilgili yasal boşluğu farkeden uyanık kuruluş Eylül ayından itibaren hastalara ve hasta yakınlarına viski, şarak ve bira satacak.
İÇKİ YASAĞA MANTIK DIŞI
Fransa’da bir sağlık kuruluşu hastanenin içerisinde bar açma kararı aldı. Hastanenin içerisinde yer alacak ve Eylül’de açılması planlanan barda şarap, şampanya ve viski satışı yapılacak.

Fransa’nın Auvergne bölgesinde bulunan Clemont Ferrand Üniversite Hastanesi adına açıklama yapan Dr. Virginie Guastella, bu sayede hastalarının ve yakınlarının mutluluğunu sağlamayı hedeflediklerini dile getirdi.

Hastanede alkol satışı yapılması neticesinde ölümü bekleyen hastaların ve yakınlarının son günlerini diledikleri gibi geçirebileceğini öne süren Guastella, ölümü bekleyen hastalara içki yasağı getirmenin mantık dışı olduğununun altını çizdi.

İnsanların eğlenmeye hakkları olduğunu ve bu fikrin kısa sürede diğer hastaneler tarafından da benimsenmesini umduğunu belirten Dr. Guastella, hastane personelinin bu hizmeti sağlayabilmeleri adına özel olarak eğitileceğini sözlerine ekledi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.