İyi geceler yüzüğü horlamayı durduruyor

İngiltere'de, horlamaya karşı bir yüzük geliştirildi. İyi geceler yüzüğü adı verilen basit cihazın fiyat ise sadece 100 TL civarında.

19 Aralık 2013 Perşembe 07:55
İyi geceler yüzüğü horlamayı durduruyor






Horlama birçok kişinin büyük problemlerinden birisi. Özellikle ilerleyen yaşlarda daha çok ortaya çıkıyor. İngiltere'de, horlamaya karşı bir yüzük geliştirildi. Fiyatı ise sadece 100 TL civarında. The Good Night (İyi Geceler) adı verilen yüzüğü parmağa takanların yüzde 85'i artık gece horlamıyor. Yüzük, eski saksofoncu Michael Carter - Smith tarafından geliştirildi. Yüzüğün içindeki küçük bir çıkıntı parmağa baskı yapıyor. Çıkıntının tam karşısında ise yüzük hafiften düzgünleştirilmiş. Buradaki düzgünlük de parmağa hafif baskı yapıyor. Bilim adamları, serçe parmağına takılan yüzüğü kliniklerde denemeye başladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.