Sahte estetikçi Soner'in yeni mağduru ortaya çıktı

Sahte estetik uzmanı Soner G'nin tek kurbanının hemşire Merve Keleş olmadığı ortaya çıktı. Yeni kurbanın ise bin TL karşılığında yaptıdığı slikon dolgular yüzünden enfeksiyon kaparak tedavi altına alandığı belirlendi.

04 Mayıs 2017 Perşembe 05:05
Sahte estetikçi Soner'in yeni mağduru ortaya çıktı







Sahte estetikçi Soner'in yeni mağduru ortaya çıktı


Kendisini internette estetik uzmanı olarak tanıtan kuaför Soner G'nin yeni bir marifeti daha ortaya çıktı. Son Kurbanı hemşire Merve Keleş'in kendisine şantaj yaptığını iddia eden sahte estetikçi yeni kurbanından ise 20 gün önce bin TL alarak yaptırdığı dolgular yüzenden zor günler geçirdiğini anlattı. Vatandaşların hayatını riske atan sahte estetik uzmanı Soner G, elini kolunu sallaya sallaya gezerken kurbanlarının sayısının artmasından endişe ediliyor.

YİNE AYNI YALANA SARILMIŞ

Adana’da kendisini medikal estetik uzmanı olarak tanıtıp silikon faciasına yol açtığı öne sürülen kuaför Soner G.’nin, başka mağdurları da ortaya çıkmaya başladı. Gazete Habertürk'ten Soner Özcan'ın haberine göre ‘estetik’ kurbanı hemşire Merve Keleş’in şikâyetçi olduğu Soner G.’ye 20 gün önce bin TL karşılığında silikon dolgu yaptırdığını belirtenh 30 yaşındaki Z.U. da dudaklarını kaybetmemek için tedavi görüyor. Merve Keleş’in başına gelenlerin duyulmasının ardından Z.U. da savcılığa suç duyurusunda bulundu. Merve hemşireye ulaşan 3 kişi, daha Soner G.’nin kendilerine de estetik operasyon yaptığını ve mağdur olduklarını ifade etti.

EVİNDE DOLGU YAPTIRMIŞ

Adana’da yaşayan ev kadını Z.U.’nun başına gelenleri Habertürk’e anlatan ablası A.U., şunları söyledi: “Kardeşimin bir arkadaşı kalçasına ve göğsüne silikon dolgu yaptıracaktı. İnternetten Soner G.’yi bulmuş. İnstagram’da ‘Medical Estetik Uzmanı’ diye sayfası varmış. Telefonda konuşmuşlar. Adam kardeşime ve arkadaşına kendini doktor olarak tanıtıp 3 yıl bu işin eğitimini gördüğünü söylemiş. Onlara da kliniğinin tadilatta olduğunu, isterlerse evde uygulayabileceğini anlatmış. Kardeşimin arkadaşının evinde buluşmuşlar.”

GENÇ KADIN PEÇEYLE DOLAŞIYOR

Soner G.’nin kardeşinden bin TL aldığını dile getiren A.U., şöyle devam etti: “İşlemi o gün hemen evde yapmış. Silikonu enjekte ettikten 1 saat sonra alerjik reaksiyon oluşmuş. Dudakları Merve hemşireninki gibi şişince nedenini sormuş. Soner G. de ‘Enfeksiyon kapmışsın’ demiş. Bir süre enfeksiyon tedavisi gördü. Sonradan alerjik reaksiyon oluştuğu ortaya çıktı. Soner G. dudağa ne enjekte edildiğini bize söylemiyor. Doktorlar maddenin tespit edilmesi için parça alıp biyopsi yaptı. Sonuçlar 2-3 gün sonra belli olacak. Ona göre tedavi yürütülecek. Ama doktorların söylediğine göre en iyi ihtimalle kalıcı iz olacağı. Tedavinin 3 yıl süreceğini söylüyorlar.” 20 gündür dışarı çıkamayan, markete bile peçeyle gidip gelen Z.U., Merve hemşirenin başına gelenleri duyunca savcılığa giderek suç duyurusunda bulunmaya karar verdi.

‘PİŞMAN OLACAĞIM BİR ŞEY YOK’

Cumhuriyet Polis Merkezi’nde ifadesi alınan kuaför Soner G. ise konuyla ilgili daha fazla konuşmak istemediğini söyledi. Kendini savunmaya devam eden Soner G., “Size hesap vermek zorunda değilim. Olay zaten yargıya intikal etti, ifademi verdim. Adam öldürmedim, hırsızlık yapmadım. Utanacağım, pişman olacağım bir şey yok” diye konuştu.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.