Yaz tatili öncesi hızlı zayıflama diyeti

Yaz mevsimi geliyor. Sahile gitmeye hazırlanan yüzbinlerce kadının formunu koruyarak kilo vermesine yardımcı olacak en ideal diyet

19 Nisan 2014 Cumartesi 21:10
Yaz tatili öncesi hızlı zayıflama diyeti






Yaz tatili öncesi ideal diyet, tatil öncesi diyet, hızlı zayıflama diyeti

Kış ayında kıyaferler altında saklanan fazla kiloları atma vakti geldi. Uzun bir yaz tatili öncesi fazla kilolardan kurtulmak için her bünyeye uygun diyet mutlaka var. Günlerce süren ve süreli sıkıcı diyetlerden sıkıldım diyorsanız size bu mucize diyeti yapmanızı öneriyoruz. Tabiiki sağlık probleminiz yok ise… Hemen bu diyete başlayarak yazın güzelliğini fit bir şekilde yaşayın…Orantılı vücut ölçüleri için biraz çaba sar edin. Denizi, kumsalı, bikineleri, mayoları düşünün...

İşte o mucize diyet listesi:

Kahvaltı

1 tane elma, 1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu(portakal, greyfurt, limonata olursa daha etkili olur). Ara öğünde 2-3 adet galeta.

Öğle yemeğinde balık veya tavuk ızgara  (balık veya tavuğun yağsız olanını tercih ediniz) ve bol yeşilli bir salata (yağsız ve yeşili çok bol bir salata).
Ara öğünde yine 1 tane yeşil veya kırmızı elma. Akşam yemeğinde, yağsız sebze yemeği,(haşlanmış sebzelerden oluşan bir yemek olmalı)ve 3 çorba kaşığı pilav. Yatmadan 3 saat önce ise yulaf ezmesi ve 1 kase yoğurt (yağsız ve light yoğurt olmalı, kase de ufak olmalı).

Günlük besi değeriniz ise 1075 kaloridir. Diyetle beraber günlük sporunuzu da aksatmadan yaparsanız sonucu daha kısa sürede sonuç alacaksınız.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.