Zeytinyağı ile gençlik iksiri tarifi

Balıkesir Ayvalık'ta düzenlenen 18'nci Zeytinyağı ve Turizm Festivali'ne katılan Doktor Ender Saraç'ın verdiği seminer, yurttaşların ilgi odağı oldu. 

20 Ekim 2023 Cuma 11:21
Zeytinyağı ile gençlik iksiri tarifi






Zeytinyağı ile gençlik iksiri tarifi 


Zeytinyağı'nın sağlık, zayıflama ve bağışıklık sisteminin güçlendirilmesine ilişkin yeni bulguları anlatan Dr. Ender Saraç'ın 'Gençlik iksiri' adını verdiği tarif başlayınca salonu dolduran vatandaşların büyük bölümkü cep telefonlarıyla kayıt altına alırken, bazıları ise not tuttuğu görüldü.

ENDER SARAÇ'IN GENÇLİK İKSİRİ TARİFİ

Nar Suyu, Kırmızı Pancar Suyu, Havuç Suyu, Hindiba suyu, Cibes Otu, Şevketi Bostan (Akkız) karıştırılarak üzerine bir yemek kaşığı zeytinyağı ilave ediliyor. 

Her gün iki kez aç karna içilebilir. Kalp ve damar sağlığına iyi gelir, bağırsakları çalıştırır, cilde son derece faydalıdır. 

Burada zeytinyağı çok önemli, eğer zeytinyağı olmazsa buradaki besinlerin havuç salatasından pek bir farkı olmayacaktır. 
 

Anahtar Kelimeler:
ZeytinyağıGençlik Iksiri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.