1 milyonuncu Fenerbahçeli aranıyor!

Şanslı Fenerbahçe Passolig Kart sahibi, derbiyi locada izleyecek, Fenerbahçe'nin imzalı forması ile Fenerbahçe Galatasaray derbisini locada izleyecek!

10 Şubat 2020 Pazartesi 11:01
1 milyonuncu Fenerbahçeli aranıyor!






1 milyonuncu Fenerbahçeli aranıyor!

1 milyonuncu Fenerbahçe Passolig Kart sahibi, Fenerbahçe Futbol A Takımı futbolcularının imzaladığı forması ile birlikte Süper Lig’in 23’üncü haftasında oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini locada izleme fırsatını yakalayacak.

Süper Lig’in 23’üncü haftasında oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi, sarı-lacivertliler için farklı bir anlama daha geliyor. Bugüne kadar 998 bin Fenerbahçe logolu Passolig Kart satışı gerçekleştiren Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray’ın ardından 1 milyon barajını aşarak, Passolig Kart Ligi’nde 1 milyonu geçen 2. Takım olmayı hedefliyor.

İmzalı forma ile derbiyi locadan takip edecek

Passolig, 1 milyonuncu Fenerbahçe Passolig Kart sahibini, Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşmasında locada ağırlayacak. Zorlu 90 dakikayı locadan izleyecek olan Fenerbahçe taraftarına, sarı-lacivertli futbolcuların imzaladığı forma da hediye edilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.