100. Süper Final macı neden Suudi Arabistan'da

İki Türk takımının Süper Final Maçı için Türkiye'nin en uzak illerinde oynanabilecek kapasiteye sahip stadyumlar varken, Suudi Arabistan'da yapılması tepkilere neden oldu.

11 Ekim 2023 Çarşamba 10:58
100. Süper Final macı neden Suudi Arabistan'da






100. Süper Final macı neden Suudi Arabistan'da

Türkiye'nin en büyük iki takımının Süper Lig karşılaşması için Suudi Arabistan'ı tercih etmesi taraftarın tepkisine neden oldu.


Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nın galibi Fenerbahçe Süper Kupa finalinde kozlarını paylaşacak. Cumhuriyetimizin 100. yılında oynanacak bu dev finali Futbol Federasyonu Suudi Arabistan'da oynatmak istiyor. Taraftarlar ise tepkili. Gelen tepkiler içinde en anlamlıları 'Suudi Arabistan yerine Deprem Bölgesini seçseydiniz geliri de bölgeye bıraksaydınız olmaz mıydı?


Cumhuriyetimizin 100. yılında Süper Lig şampiyonu ile Türkiye Kupası'nın sahibi takım arasında oynanacak olan Süper Kupa maçının Suudi Arabistan'da yapılacağı iddiası sosyal medyayı karıştırdı. Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan Süper Kupa maçının Arabistan'ın başkenti Riyad'da Kral Fahd Stadyumu'nda oynanma ihtimaline tepkiler yükseldi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa finalini hakkında "Türkiye'de değil yurt dışında oynatmak istiyoruz." demişti.

Fanatik'in haberine göre Süper Kupa finali Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bulunan Kral Fehd Stadyumu'nda oynanacak.

Süper Kupa finali için Suudi Arabistan iddialarına gelen tepkiler şöyle:

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.