2017 Süper Lig maçları için kritik ihale sonuçlandı

Süper Lig maçlarını yayınlayacak kanal bugün belli oldu.

21 Kasım 2016 Pazartesi 08:29
2017 Süper Lig maçları için kritik ihale sonuçlandı






Süper Lig maçlarını yayınlayacak kanal bugün belli olacak....
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 2017-2018, 2018-2019, 2019-2020, 2020-2021 ve 2021-2022 futbol sezonları TFF Süper Lig ve TFF 1. Lig Müsabakaları Yayın Haklarının devri için düzenlenecek ihale, bugün saat 10.00'da Türkiye Futbol Federasyonu'nun Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak. Yayın İhalesinin TV yayını için, ücretsiz olarak sinyal üretilecek. TV kanalları için üretilecek olan sinyalin dışında; Yayın İhalesi'ne akredite olan kameramanlar, sadece salonun arkasında yer alan kamera platformunda yer almak koşuluyla, Yayın İhalesi'nin yapılacağı salondan görüntü alabilecek. Yayın İhalesi'ne akredite olan medya kuruluşları, ihalenin yapılacağı salonun yanında bulunan fuaye alanında röportajlarını ve canlı yayın bağlantılarını gerçekleştirebilecek. İhale salonunun içerisinde röportaj ya da canlı bağlantı yapılmasına izin verilmeyecek.


Türkiye futbol liglerinde önümüzdeki 5 sezonu kapsayacak naklen yayın ihalesi sonuçlandı.
TFF'nin Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde gerçekleştirilen ihaleye sadece iki kuruluş ihaleye katılım sağlıyor. Katılım sağlayan şirketler Turkcell Super Online ve Digiturk.
Vodafone, TTNET ve D-Smart ihale öncesinde şartname alan diğer şirketler. Turkcell sadece C paketine teklif verdi. Kazanan Digiturk ise D paketine 500 milyon dolar + KDV teklif verdi.
İhale saat 10.00'da başladı. İhale şartnamesini 5 firma aldı ancak 2 firma katıldı. Digitürk bütün yayın haklarını kapsayan D paketini 500 milyon dolar artı KDV ile kazandı. 

Son Güncelleme: 21.11.2016 09:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.