32. Kıtalararası yüzme yarışı sağlık sponsoru Bayındır oldu

Bayındır Sağlık Grubu 32. Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı sağlık sponsoru oldu 

10 Şubat 2020 Pazartesi 18:26
32. Kıtalararası yüzme yarışı sağlık sponsoru Bayındır oldu






32. Kıtalararası yüzme yarışı sağlık sponsoru Bayındır oldu


Asya ve Avrupa kıtalarını kulaçlarla birbirine bağlayarak, dünyanın 60 ülkesinden binlerce sporcuyu bir kez daha bir araya getirecek 32. Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’na, Türkiye İş Bankası iştiraklerinden Bayındır Sağlık Grubu 4’üncü kez sağlık sponsoru oldu. Spor bilincinin toplumda daha fazla yer bulması ve sağlıklı nesiller yaratılması için atılacak her kulaç, Bayındır Sağlık Grubu’nun kaliteli sağlık hizmeti güvencesi altında olacak.

Türkiye’de sağlık sektörünün öncülerinden olan Bayındır Sağlık Grubu, 32. Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nın dördüncü kez sağlık sponsoru oldu. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından 12 Temmuz 2020’de, 32’inci kez düzenlenecek olan Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nda, Bayındır Sağlık Grubu, alanında uzman sağlık personelinin sunduğu kaliteli sağlık hizmetini sporcularla buluşturacak.

Büyük yarış öncesinde de  seçme yarışlarında da, sporcuların yanında olacak olan Bayındır Sağlık Grubu, yarış günü hem sporculara hem de yarışmayı takip eden izleyicilere sağlık hizmeti sunacaktır. İki tam donanımlı sağlık çadırı, alanında uzman sağlık ekibi ve ambulansları ile tüm sağlık sorunlarına anında yanıt verecektir. Bayındır Sağlık Grubu, yarışma boyunca Kuruçeşme Parkı’nda ülkemizden ve yurtdışından gelen sporcu ve misafirlerimize kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunacaktır.

Gelecek nesillere spor bilincini aşılamanın yanı sıra Türkiye’nin ve İstanbul'un tanıtımında büyük rol oynayan organizasyona destek vermekten ötürü büyük mutluluk duyduklarını belirten Türkiye İş Bankası iştiraklerinden Bayındır Sağlık Grubu Genel Müdürü Sezai Sevgin, “Tıp biliminde tedavinin önemli bir yeri olduğu kadar koruyucu ve önleyici sağlık çalışmaları da büyük önem taşımaktadır. Bayındır Sağlık Grubu olarak hastalarımıza 28 yıldır kaliteli sağlık hizmeti sunarken, aynı zamanda sağlıklı nesiller yetiştirmek için de koruyucu ve önleyici sağlık hizmetlerine ilişkin çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle aktif bir yaşam tarzının ve sporun gündelik hayatın bir parçası haline getirilmesi ile daha sağlıklı yaşamak mümkün. Benim de 8 yıldır yarışmacı olarak katıldığım, bir açık deniz stratejik performans yarışı olan, rüzgarın ve akıntının yön ve şiddetine göre her sene ayrı bir deneyim barındıran ve spor bilincinin yaygınlaşmasına katkılar sunan 32. Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nın bu yıl da sağlık sponsoru olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Türkiye’de dünyanın 60 ülkesinden 2500 sporcuyu misafir edeceğimiz, ülkemizin en önemli spor etkinliklerinden biri olan bu organizasyonda, tüm sporcularımızın ve yarışmayı izleyecek misafirlerimizin sağlığı bizlere emanet.’’ şeklinde konuştu.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkan Yardımcısı, Boğaziçi Organizasyon Komitesi  Başkanı Nihat Usta da bu yıl 32’ncisi düzenlenecek olan Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nın Türkiye’nin ve İstanbul’un tanıtımına büyük bir katkı sağladığına dikkat çekti. Usta, “Dünyanın dört bir yanından 60 ülkeden, 2500 sporcunun katıldığı bu dev organizasyonun bu yıl 32.sini düzenliyoruz. Türkiye’de sağlık sektörünün önde gelen kurumlarından Bayındır Sağlık Grubu’nun, bir kez daha desteğini sunarak  sağlık sponsoru olması bizi daha da güçlü kıldı. Desteğinden dolayı Bayındır Sağlık Grubu’na teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Bayındır Sağlık Grubu Hakkında:

Bayındır Sağlık Grubu’nun temeli, 1992 yılında o zamanki adıyla Bayındır Tıp Merkezi ile hizmet vermeye başlayan Bayındır Hastanesi’ne dayanmaktadır. İş Bankası iştiraklerinden olan grup, kısa sürede sağlık alanında referans kurumlardan biri haline gelmeyi başarırken, bunda tam zamanlı çalışan deneyimli hekim kadrosunun yanı sıra, hedeflenen nitelikli hizmet anlayışını sağlamak için kurum tarafından özümsenen temel değerler de önemli rol oynamaktadır. Etik değerlere saygılı, kanıta dayalı tıp ve hasta odaklı hizmet anlayışına sahip Bayındır Sağlık Grubu, Bayındır Söğütözü Hastanesi ile başlayan bu anlayışını kısa sürede Bayındır Kavaklıdere Hastanesi, Bayındır İçerenköy Hastanesi ve Bayındır Levent Tıp Merkezi’nin yanı sıra, İstanbul’da sayısı 5’e ulaşan Bayındır Diş Klinikleri ve İzmir’de bulunan Bayındır Alsancak Diş Kliniği’nde de başarıyla uygulayarak, vermekte olduğu sağlık hizmetinin etki alanını genişletmiştir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.