A Milli Takım Rusya karşısında

 A Milli Takımımız bu akşam saat 19.00 'da Rusya ile oynuyor.

14 Ekim 2018 Pazar 09:03
A Milli Takım Rusya karşısında






A Milli Takım Rusya karşısında

   A Milli Takımımız bu akşam saat 19.00 'da Rusya ile oynuyor.A Milli Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'taki 3. maçında bugün deplasmanda Rusya ile karşılaşacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre Soçi kentindeki Fişt Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak maç, saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonu'ndan Paweł Raczkowski yönetecek. Raczkowski'nin yardımcılıklarını Michal Obukowicz ve Radosław Siejka yaparken, Marcin Boniek dördüncü hakem olacak. Tomasz Kwiatkowski ve Jaroslaw Przybyl de ilave yardımcı hakem olarak görev alacak. Müsabaka TRT1'den naklen yayınlanacak.

A Milli Takım 564. kez sahaya çıkıyor

A Milli Takım, Rusya ile oynayacağı UEFA Uluslar B Ligi maçıyla 564. kez sahaya çıkacak. Türk Milli Takımı, 95 yıllık tarihinde 295'i resmi, 268'i özel 563 maçta, biri hükmen olmak üzere 212 galibiyet aldı, 132 defa berabere kaldı, 219 kez de rakiplerine yenildi.

Ay-yıldızlı ekip, 241'i deplasmanda, 242'si evinde, 80'i de tarafsız sahada olmak üzere bu maçlarda 3'ü hükmen galibiyetten olmak üzere toplam 741 gol attı, kalesinde 816 gol gördü. A Milli Takım, bugüne kadar 87 farklı ülke milli takımıyla mücadele etti. Milliler, 562 karşılaşmanın 483'ünü Avrupa, 31'ini Asya, 23'ünü Amerika, 23'ünü Afrika, 3'ünü de Okyanusya temsilcileriyle yaptı.

A Milli Takım, geride kalan 563 maçın birini hükmen kazandı. Türkiye ile Yunanistan arasında 17 Kasım 2015 tarihinde İstanbul'daki Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılan özel müsabaka 0-0 sona erdi. Bu müsabakadan 6 ay sonra FIFA, Yunanistan'ın kural dışı futbolcu oynattığı gerekçesiyle karşılaşmayı Türkiye lehine 3-0'lık skorla tescil etti. Öte yandan, Türkiye'nin 21 Mayıs 2014 tarihinde deplasmanda Kosova ile yaptığı ve 6-1 kazandığı özel maç, söz konusu tarihte Kosova'nın UEFA ve FIFA üyesi olmaması nedeniyle değerlendirmeye alınmadı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu tarafından belirlenen aday kadroda şu futbolcular yer alıyor:

Teknik Direktör Stanislav Çerçesov tarafından belirlenen Rusya A Milli Takımı aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleci: Guilherme (Lokomotiv Moskova), Andrei Lunev (Zenit), Anton Shunin (Dinamo Moskova)

Defans: Mário Fernandes (CSKA Moskova), Roman Neustädter (Fenerbahçe), Egor Sorokin (Rubin Kazan), Andrei Semenov (Akhmat Grozny), Fedor Kudryashov (Rubin Kazan), Georgi Dzhikiya (Spartak Moskova), Igor Smolnikov (Zenit), Konstantin Rausch (Dinamo Moskova), Elmir Nabiullin (Zenit)

Orta Saha: Denis Cheryshev (Valencia), Daler Kuzyaev (Zenit), Yuri Gazinski (Krasnodar), Ruslan Kambolov (Rubin Kazan), Roman Zobnin (Spartak Moskova), Aleksei Ionov (Rostov), Aleksandr Erokhin (Zenit), Alan Dzagoev (CSKA Moskova), Aleksandr Golovin (Monaco), Aleksei Miranchuk (Lokomotiv Moskova)

Forvet:  Anton Zabolotny (Zenit), Dmitri Poloz (Rubin Kazan), Artem Dzyuba (Zenit)

Son Güncelleme: 14.10.2018 06:46
Anahtar Kelimeler:
RusyaA Milli Takım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.