A.Alanyaspor, Antalyaspor'un 13 maçlık serisini bozdu

Süper Lig'in 30. haftasında Aytemiz Alanyapor evinde Antalyaspor'u 4-0 gibi farklı skorla yendi.

13 Mart 2021 Cumartesi 18:10
A.Alanyaspor, Antalyaspor'un 13 maçlık serisini bozdu






A.Alanyaspor, Antalyaspor'un 13 maçlık serisini bozdu

    Süper Lig'in 30. haftasında Aytemiz Alanyapor evinde Fraport TAV Antalyaspor'u 4-0 gibi farklı skorla yendi.Geçtiğimiz hafta Kasımpaşa ile berabere kalarak kulüp tarihinde 13 maçlık (3 galibiyet-10 beraberlik) yenilmezlik serisini yakalayan Fraport TAV Antalayaspor'un serisi ise bu maçla son buldu. Ersun Yanal önderliğindeki FTA Antalyaspor, 2021 yılında ilk kez yenildi. 

   Karşılaşmada 28. dakikada Aytemiz Alanyaspor, Babacar'ın penaltı golüyle 1-0 öne geçti.39. dakikada Aytemiz Alanyaspor , Mustafa Pektemek ile karşılaşmada durumu 2-0 yaptı.İlk yarı Aytemiz Alanyaspor'un galibiyeti ile sona erdi.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında 83. dakikada Aytemiz Alanyaspor Efkan Bekiroğlu ile 3-0 öne geçti.90+5'te Aytemiz Alanyaspor farkı dörde çıkartı.Ceyhun Gülselam Aytemiz Alanyaspor'u 4-0 öne geçiren golü attı.Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca Aytemiz alanyaspor, Akdeniz derbisini 4-0 kazanan taraf oldu

   Bu sonuçla Aytemiz Alanyaspor puanını 49'a çıkartırken, FTA Antalyaspor 36 puanda kaldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.