Akdeniz derbisi Alanyaspor'un I Antalyaspor 0-A.Alanyaspor 2

Aytemiz Alanyaspor deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 yenerek averajla yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

22 Kasım 2020 Pazar 20:54
Akdeniz derbisi Alanyaspor'un I Antalyaspor 0-A.Alanyaspor 2






Akdeniz derbisi Alanyaspor'un I Antalyaspor 0-A.Alanyaspor 2

   Aytemiz Alanyaspor deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 yenerek averajla yeniden liderlik koltuğuna oturdu.Antalya derbisine yeni hocası Ersun Yanal ile çıkan Antalyaspor, ilk yarısı 0-0 sona eren maçın 55. dakikasında Salih Uçan’ın attığı golle 1-0 geriye düştü.

   Karşılaşmanın 67. dakikasında Hakan Özmert’in ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Antalyaspor’a son darbe 84. dakikada geldi.

   Ligde henüz mağlubiyet görmeyen Aytemiz Alanyaspor, 84. dakikada Berkan Kutlu’nun attığı golle galibiyeti garantiledi ve sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı.

    Bu sonuçla 20 puana ulaşan Alanyaspor, bir maçı eksik olmasına rağmen Fenerbahçe’nin önüne geçerek liderlik koltuğuna oturmayı başardı.

    9 puanda kalan Antalyaspor’un galibiyet hasreti ise altı maça çıkmış oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.