Akhisarspor 1- Trabzonspor 3

 Trabzonspor deplasmanda Akhisarspor'u 3-1 mağlup etti.

07 Ekim 2018 Pazar 21:29
Akhisarspor 1- Trabzonspor 3






Akhisarspor 1- Trabzonspor 3

   Trabzonspor deplasmanda Akhisarspor'u 3-1 mağlup etti.Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor’u 3-1 mağlup etti. Geçtiğimiz hafta Kasımpaşa karşısından 2-0’dan 4-2 kazanılan maçın ardından Akhisar deplasmanından da üç puanla dönen Trabzonspor, üst üste ikinci galibiyetini almış oldu. Oldukça tempolu geçen Teleset Mobilya Akhisarspor-Trabzonspor maçında iki de penaltı çalındı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman’ın annesini kaybetmesi nedeniyle takımının başında sahaya çıkamadığı maçta Trabzonspor, maça pek de iyi başlayamadı. Trabzonspor’a göre daha iyi sahaya yayılan Teleset Mobilya Akhisarspor, maçın başında atak geliştirmeye daha yakın taraf olarak görüldü. Ancak bu dakikalarda etkili atak geliştiremeyen Teleset Mobilya Akhisarspor karşısında Trabzonspor, 10. dakikadan sonra rakip kalede tehlike yaratmaya başladı.

İlk yarım saatten sonra ise rakip yarı alanda daha sık görülmeye başlayan Trabzonspor, 35. dakikada harika bir golle öne geçti. 35. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Sosa, muhteşem bir vuruşla kaleci Fatih Öztürk’ü avladı. 43. dakikada Burak Yılmaz’ın penaltı golü, ilk yarının 2-0 Trabzonspor galibiyeti ile sona ermesini sağladı. İkinci yarıya da iyi başlayan Trabzonspor, 67. dakikada Filip Novak ile farkı üçe çıkardı. Sağ kanattan Joao Pereira’nın ortasına iyi yükselen Novak, şık bir kafa vuruşu ile Trabzonspor’un üçüncü golünü ağlara bıraktı.

Farkın açılmasının ardından oyunu biraz rölantiye alan Trabzonspor, Teleset Mobilya Akhisarspor’un Yevhen Seleznyov ile penaltıdan bulduğu gole engel olamadı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Trabzonspor, zorlu Akhisar deplasmanından üç puanla döndü.

Bu galibiyetle puanını 13 yapan Trabzonspor, ligde 5. sıraya yükseldi. 5 puanda kalan Teleset Mobilya Akhisarspor ise 17. sırada yer aldı.

Stat: Spor Toto Akhisar

Hakemler: Halil Umut Meler, Kerem Ersoy, Esat Sancaktar

Akhisarspor: Fatih, Aykut, Barbosa, Mustafa Yumlu (Dany dk. 30), Kadir (Onur dk. 74), Caner, Sissoko, Lopes, Josue, Güray, Manu (Seleznov dk. 46)

Yedekler: Lukac, Vrsajevic, Eray, Larsson, Onurcan, Regattin, Bora

Teknik Direktör: Cihat Arslan

Trabzonspor: Onur, Pereira, Toure, Hosseini, Novak, Onazi, Sosa, Vahid Amiri (Olcay dk. 66), Abdulkadir Ömür (Batuhan dk. 90), Burak Yılmaz, Rodallega (Yusuf Yazıcı dk. 72)

Yedekler: Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen, Ekuban, Abdulkadir Parmak, Mustafa Akbaş, Zeki Yavru, Nwakaeme

Antrenör: Hüseyin Cimşir

Goller: Seleznov (dk. 77 penaltı) (Akhisarspor), Sosa (dk. 35), Burak Yılmaz (dk. 43 penaltı) Novak (dk. 67) (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dany (Akhisarspor), Toure, Burak Yılmaz, Pereira (Trabzonspor)

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporAkhisarspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.