AKUT Sporcularından Bir Balkan Rekoru Daha

AKUT Gönüllüsü Gülçin Güreşçi, 4. Balkan Masterler Salon Atletizm Şampiyonası'nda 4x200 metre bayanlar bayrak yarışında Balkan ve Türkiye rekorunu kırarak bizleri gururlandırdı.

07 Mart 2019 Perşembe 08:18
AKUT Sporcularından Bir Balkan Rekoru Daha






AKUT Sporcularından Bir Balkan Rekoru Daha

AKUT Spor Kulübü Atletizm Branşı Sporcusu  Zeynep Yıldız ve AKUT Gönüllüsü Gülçin Güreşçi, 4. Balkan Masterler Salon Atletizm Şampiyonası'nda 4x200 metre bayanlar bayrak yarışında Balkan ve Türkiye rekorunu kırarak bizleri gururlandırdı.

İstanbul'da Türkiye Atletizm Federasyonu ve Masterler Komitesi tarafından organize edilen ve 11 ülkeden 560 sporcunu katılımı ile gerçekleşen 4. Balkan Masterler Salon Şampiyonası, 2 ve 3 Mart 2019 tarihlerinde yapıldı.

Sporcumuz Zeynep Yıldız 400 ve 800 metrede yaş kategorisinde Balkan 1'inciliği de elde ederken, Gülçin Güreşçi ise gülle atmada 2'incilik, uzun atlamada 3.'lük elde etti.


AKUT sporcuları Zeynep Yıldız ve Gülçin Güreşçi'yi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Anahtar Kelimeler:
AKUT
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.