Alanyaspor turu rahat geçti

Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur eleme maçında Alanyaspor evinde Sakaryaspor’u 3-0 yendi.

08 Kasım 2022 Salı 17:56
Alanyaspor turu rahat geçti






Alanyaspor turu rahat geçti

   Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur eleme maçında Alanyaspor evinde Sakaryaspor’u 3-0 yendi.Karşılaşmanın 5. Dakikasında Alanyaspor Ivan Cavaleiro ile 1-0 öne geçti.Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Alanyaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

   Karşılaşmanın ikinci yarısında Alanyaspor 77. Dakikada Oğuz Aydın ile skoru 2-0 yaptı.86. dakikada Alanyaspor’da Idrissa Doumba sarı kart gördü.88. dakikada Alanyaspor Oğuz Aydın ile skoru 3-0 yaptı.Karşılaşmadan Alanyaspor 3-0 galip ayrılarak turu geçti.

Alanyaspor:Yusuf Karagöz, Ahmet Gülay, Furkan Bayır, Joher Rassoul, Umut Güneş, Oussama Targhalline, Pedro Pereira, Arnaud Lusamba, Famara Diedhiou, Ivan Cavaleiro, Daniel Candeias 

Teknik Direktör:Francesco Farioli

Sakaryaspor:Furkan Köse, Çağlayan Menderes, Isaac Donkor, Hüsamettin Tut, İsmail Erdoğan, Oğuz Yıldırım, Hurşit Taşcı, Emirhan Aydoğan, Kaiyne Woolery, Hakan Yavuz, Yasin Pehlivan 

Teknik Direktör:Serkan Özbalta

Son Güncelleme: 08.11.2022 23:08
Anahtar Kelimeler:
AlanyasporSakaryaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.