Ali Koç'tan taraftara "Sabredin de diyemiyorum, mahcubum size.” 

 Spor Toto SÜper Lig'i 7. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanında 3-0 mağlup olan Fenerbahçeli futbolcular maç sonrası tribünde yer alan sarı-lacivertli taraftarların protestosuna uğradı.

30 Eylül 2018 Pazar 22:07
Ali Koç'tan taraftara "Sabredin de diyemiyorum, mahcubum size.” 






Ali Koç'tan taraftara "Sabredin de diyemiyorum, mahcubum size.” 

   Spor Toto SÜper Lig'i 7. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanında 3-0 mağlup olan Fenerbahçeli futbolcular maç sonrası tribünde yer alan sarı-lacivertli taraftarların protestosuna uğradı. Protestoların ardından Ali Koç tribündeki taraftarın yanına gitti ve 'Bütün reaksiyonlarınızda haklısınız.Size karşı mahcubum, ne deseniz haklısınız. Hani diyorsunuz ya; bu forma kutsaldır diye, evet kutsaldır ve bunlar bu formanın ağırlığının farkında değiller. Bunu öğreteceğiz onlara.' açıklamasını yaptı.

   Maç sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, tribünün içine kadar girerek kısa bir konuşma yaptı. Ali Koç, “Ne bağırsanız haklısınız. Mahcubuz size karşı. Düzelecek, öyle ya da böyle düzelecek. Size çektirdiğimiz eziyetten ötürü özür diliyorum.” ifadelerini kullandı.

   Sözü sık sık taraftarlardan tarafından bölünen ve yeni hoca isteklerini dile getiren taraftarlara karşı Ali Koç, “Her reaksiyonda haklısınız. Hani diyorsunuz ya; bu forma kutsaldır diye, evet kutsaldır ve bunlar bu formanın ağırlığının farkında değiller. Bunu öğreteceğiz onlara.” dedi.

   Son olarak Ali Koç, “Sabredin de diyemiyorum, mahcubum size.” dedi ve taraftarların yanından ayrıldı.

Son Güncelleme: 01.10.2018 11:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.