Ali Koç’tan transfer itirafı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç transfer konusunda ilginç açıklamalarda bulundu. 

06 Ağustos 2019 Salı 18:12
Ali Koç’tan transfer itirafı






Ali Koç’tan transfer itirafı

  Fenerbahçe Başkanı Ali Koç transfer konusunda ilginç açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, transfer gündemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulunurken "Transferlerin sezon başına yetişmeyeceği aşikar. Böyle olacağı belliydi" ifadelerini kullandı. Öte yandan Koç, Roma'dan Aleksandar Kolarov transferiyle ilgili olarak "Herkesin bir yoğurt yiyiş şekli var, bizim şeklimiz de dereyi görmeden paçayı sıvamamak. Transfer bitmeden açıklamam." yorumunda bulundu.

   Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, WinWin kampanyasında ödül kazananlar için düzenlenen tören sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Transfer gündemiyle ilgili önemli açıklamalar yapan Ali Koç, “2 stoper, bir 6 numara ve hocamızın isteğine göre bir oyuncu daha transfer edeceğiz” dedi.

“Sezon başladığı zaman tam kadro olmayacağı aşikardır” diyen Koç, “Ne Audi Cup, ne başka sonuçlar transfer politikamızı etkilemeyecek” ifadelerini kullandı.Başkan Koç, Roma’dan Aleksandar Kolarov transferiyle ilgili gelen soruya ise “Herkesin bir yoğurt yiyiş şekli var, bizim şeklimiz de dereyi görmeden paçayı sıvamamak. Transfer bitmeden açıklamam” yanıtını verdi.

(Skor)

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeAli Koç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.