Almanya son anda turu geçti

 EURO 2020’nin en zor gruplarından F Grubu’nda Almanya, Macaristan'la 2-2 berabere kalarak son anda turu geçti.

24 Haziran 2021 Perşembe 06:55
Almanya son anda turu geçti






Almanya son anda turu geçti

   EURO 2020’nin en zor gruplarından F Grubu’nda Almanya, Macaristan'la 2-2 berabere kalarak son anda turu geçti.Karşılaşmanın 11. dakikasında  Macaristan, Adam Szalai’nin golüyle 1-0 öne geçti.Karşılaşmanın ilk yarısı Macaristan'ın 1-0 galibiyeti ile sonuçlandı.

    Karşılaşmada ikinci yarıda 66. dakikada Almanya, Kai Havertz skora 1-1 yaptı.67. dakikada Andras Schafer, Macaristan 2-1 öne geçti. 84. dakikada Leon Goretzka iile Almanya skoru 2-2 yaptı.Karşılaşmada başka gol olmadı ve maç 2-2 berabere bittti . 

   Almanya, son 16’da İngiltere ile eşleşirken, Fenerbahçeli Attila Szalai’nin formasını giydiği Macaristan iki kez büyük avantaj sağladığı maçın sonunda 2 puanda kalarak grubu son sırada bitirdi ve turnuvaya veda etti.

Son Güncelleme: 24.06.2021 07:02
Anahtar Kelimeler:
AlmanyaMacaristan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.