Altay kalesinde devleşti I Dev derbinin kazananı yok.

Süper Lig 31. hafta maçında Beşiktaş, Fenerbahçe derbisi 1-1 berabere sonuçlandı.

21 Mart 2021 Pazar 20:57
Altay kalesinde devleşti I Dev derbinin kazananı yok.






Altay kalesinde devleşti I Dev derbinin kazananı yok.

   Süper Lig 31. hafta maçında Beşiktaş, Fenerbahçe derbisi 1-1 berabere sonuçlandı.Karşılaşmanın ilk yarısı daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçti.Her iki takım da kale önünde çok fazla buluşamadılar.1. dakikada Beşiktaş, Aboubakar ile gole yaklaştı ancak Altay gole izin vermedi.26. dakikada Aboubakar, şutunu yine Altay kurtardı.27. dakikada Atiba'nın yerden, sert şutunu Altay nefis kurtardı.İlk yarı golsüz berabere tamamlandı.

   Karşılaşmanın ikinci yarısına Beşiktaş adeta golle başladı.48. dakikada Beşiktaş, Domagoj Vida ile 1-0 öne geçti.62. dakikada Aboubakar, Altay'ı geçemedi.89. dakikada Fenerbahçe, Ozan Tufan'ın nefis şutu ile durumu 1-1 yaptı.Maçın yıldız isimlerinden Altay, 90+5'te takımını ipten aldı. Genç kaleci, Aboubakar'ın ceza sahası sol çaprazından yaptığı vuruşta gole izin vermedi.Maçta başka gol sesi çıkmadı.

   Bu sonuçtan sonra Beşiktaş 64 puan olurken, Fenerbahçe 59 puan oldu.32. hafta Fenebrahçe evinde Yukatel Denizlispor'la oynarken, Beşiktaş Kasımapaşa deplasmanında oynayacak.

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Josef, Ghezzal, Atiba, Ljajic, Larin, Aboubakar.

Fenerbahçe: Altay, Sangare, Szalai, Serdar, Caner, İrfan Can, Gustavo, Osayi, Pelkas, Valencia, Samatta

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşFenerbahçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.