Altay'da Hızlıok iddiası

ALTAY'da pazartesi günü yapılacak kongre öncesi adaylık hazırlığı yapan eski Başkan Ömer Hızlıok'un görevde olduğu 2012 yılında Bornova Yakaköy'de 36 bin metrekaresi kendisine, 16 bin metrekaresi ise kulübe olmak üzere 2 farklı 2B...

22 Mayıs 2015 Cuma 14:15
Altay'da Hızlıok iddiası






ALTAY'da pazartesi günü yapılacak kongre öncesi adaylık hazırlığı yapan eski Başkan Ömer Hızlıok'un görevde olduğu 2012 yılında Bornova Yakaköy'de 36 bin metrekaresi kendisine, 16 bin metrekaresi ise kulübe olmak üzere 2 farklı 2B arazisinin satın alma hakkını kazandığı iddia edildi.
1914 Taraftarlar Derneği, Hızlıok'un kendisine ait arazinin satın alma hakkını 2013'te başka bir şahsa devrettiğini belgeledi. Kulübe yakın çevreler, "Hızlıok, Altay'ın adını kullanıp kişisel çıkar elde etti" iddiasında bulunurken Yakaköy Muhtarlığı'nın arazilerle ilgili karar defterinde, "Köyün gençlerinin spor yapacağı bir tesis olmaması nedeniyle 36 bin ve 15 bin metrekarelik arazilerin bedelsiz, Altay'a ve Ömer Hızlıok'a verilmesi kararlaştırılmıştır" ifadelerie yer alıyor.
Hakkında karalama kampanyası başlatıldığını dile getiren Ömer Hızlıokb ise şunları söyledi:
"Ortada satın alınmış bir şey yok. Tapu söz konusu değil. Şahsıma arazi alacakken, Altay'a da tesis kazandırmak istedim. Benim ticari yatırımım kimseyi ilgilendirmez. Altay'ın satın alma hakkının olduğu arazi düz bir zeminde. Benimki ise tepelik bir alanda. Kulüp tarihinde Ender Türk'ten sonra Altay'a arazi kazandıran 2'nci başkan olmaktan gurur duyuyorum."
Kendisine ait arazinin satış hakkını devrettiğini söyleyen Ömer Hızlıok, "Ortada bir satış yok. Altay'a ait arazinin 2000 TL harcını da cebimden ödedim. Üzerimde olumsuz bir hava yaratılmak isteniyor. Kulüp bu arazi için gerekli parayı öderse kullanım hakkını alır" diye konuştu.

FOTOĞRAF 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.