Altınordu Alanya'da galibiyet peşinde

PTT 1'inci Lig'de son haftalardaki çıkışıyla tırmanıyşa geçen Altınordu, yarın deplasmanda Albimo Alanyaspor'la karşı karşıya gelecek. Alanya Oba Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak müsabakayı Volkan Bayarslan yönetecek. Karşılaşma...

28 Şubat 2015 Cumartesi 11:30
Altınordu Alanya'da galibiyet peşinde






PTT 1'inci Lig'de son haftalardaki çıkışıyla tırmanıyşa geçen Altınordu, yarın deplasmanda Albimo Alanyaspor'la karşı karşıya gelecek. Alanya Oba Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak müsabakayı Volkan Bayarslan yönetecek. Karşılaşma TRT Spor'dan naklen yayınlanacak. Göksu'nun cezasının sona erdiği kırmızı lacivertli ekipte eksik oyuncu bulunmuyor.
Güçlü bir rakiple karşılaşacakları Alanya'da her şeye rağmen 3 puan için sahaya çıkacaklarını söyleyen teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Bu ligde kolay maç yok, ancak takım oyunundan taviz vermediğimiz sürece yenemeyeceğimiz rakip de yok. Her zaman olduğu gibi galibiyet hedefiyle sahaya çıkacağız" dedi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.