Anadolu Efes Barcelona deplasmanında

 Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague 15. hafta karşılaşmasında bu akşam İspanya’nın Barcelona Lassa takımı ile deplasmanda mücadele edecek.

27 Aralık 2018 Perşembe 09:31
Anadolu Efes Barcelona deplasmanında






Anadolu Efes Barcelona deplasmanında

   Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague 15. hafta karşılaşmasında bu akşam İspanya’nın Barcelona Lassa takımı ile deplasmanda mücadele edecek. Palau Blaugrana’da oynanacak olan karşılaşma TSİ 23:00’te başlayacak ve beIN Sports 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.Avrupa arenasındaki 636. maçına çıkacak olan Anadolu Efes,, bugüne kadar Avrupa kupalarında oynadığı 635 karşılaşmada 349 galibiyet ve 286 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 55,0) aldı.

    Anadolu Efes ile Barcelona Lassa, Avrupa kupalarında bugüne kadar 24 kez karşılaşırken,Anadolu Efes, sekiz galibiyet ve 16 mağlubiyet aldı. İki ekip arasında FIBA organizasyonlarında oynanan 12 maçta Anadolu Efes, dört galibiyet ve sekiz mağlubiyet elde ederken, Turkish Airlines Euroleague’de iki takım arasında oynanan 12 karşılaşmada takımımız dört galibiyet ve sekiz mağlubiyet elde etti.

  Turkish Airlines Euroleague’in 14. haftasında Anadolu Efes, Rusya’nın CSKA Moskova takımına deplasmanda 84-102 mağlup olmuş, Barcelona Lassa ise İspanya’nın Baskonia Vitoria Gasteiz takımını deplasmanda 77-70 yenmişti. Euroleague’de 14. haftanın ardından Anadolu Efes dokuz galibiyet ve beş mağlubiyet ile dördüncü sırada, Barcelona Lassa ise yedi galibiyet ve yedi mağlubiyet ile dokuzuncu sırada yer alıyor.

Son Güncelleme: 27.12.2018 06:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.