Anadolu Efes Final Four için sahada

  Anadolu Efes Final Four vizesi almak için Barcelona Lassa karşısından.

01 Mayıs 2019 Çarşamba 07:50
Anadolu Efes Final Four için sahada






Anadolu Efes Final Four için sahada

    Anadolu Efes Final Four vizesi almak için Barcelona Lassa karşısından.Anadolu Efes Spor Kulübü, Turkish Airlines EuroLeague’de FC Barcelona Lassa’yı ağırlayacağı playoff serisi beşinci maçı öncesinde taraftarlarına önemli bir çağrıda bulundu. Anadolu Efes, Sinan Erdem Spor Salonu’nun tek renk ve tek ses olması için taraftarlarından mavi kıyafet tercih etmelerini ve 40 dakika boyunca takımlarını desteklemelerini bekliyor.

Turkish Airlines Euroleague Play Off beşinci karşılaşmasında bu akşam Anadolu Efes  İspanya’nın Barcelona Lassa takımını konuk ediyor. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 20:00’de başlayacak ve beIN Sports 3 ile beIN Sports Haber ekranlarından naklen yayınlanacak.Euroleague playoff serisinde FC Barcelona Lassa'yı bir kez daha kapalı gişe maçta ağırlayacak olan Anadolu Efes'i 15 binden fazla basketbolsever destekleyecek.

   Maç biletlerinin satışa sunulmasının ardından çok kısa sürede biletlerin tükenmesini sağlayan Anadolu Efes taraftarları, takımları için galibiyet yolunda itici güç olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.