Antalya, Karagümrük'ü 3 golle geçti I Antalyaspor 3 - Fatih Karagümrük 1

 Süper Lig'in 17. haftasında Fraport TAV Antalyaspor,evinde 1-0 geriye düştüğü maçta Fatih Karagümrük'ü 3-1 mağlup etti.

06 Ocak 2021 Çarşamba 21:06
Antalya, Karagümrük'ü 3 golle geçti I Antalyaspor 3 - Fatih Karagümrük 1






Antalyaspor, F.Karagümrük'ü üç golle geçti I FTA Antalyaspor 3-Fatih Karagümrük 1

   Süper Lig'in 17. haftasında Fraport TAV Antalyaspor,evinde 1-0 geriye düştüğü maçta Fatih Karagümrük'ü 3-1 mağlup etti.Öte yandan, Fatih Karagümrük'ün Trabzonspor'dan sezon sonuna kadar kadrosuna kattığı Arjantinli stoper oyuncusu Gaston Campi ile kırmızı-siyahlıların yeni transferlerinden Norveçli sağ bek Vegar Eggen Hedenstad ile İtalyan forvet Fabio Borini, yeni takımlarıyla ilk maçlarına çıktı.

   Karşılaşmanın 10. dakikasında Balkovec Fatih Karagümrük'ü deplasmanda 1-0 öne geçirdi.19. dakikada penaltı atışını kullanan Hakan Özmert, FTA Antalyaspor'a beraberlik golünü attı.37. dakikada FTA Antalyaspor, Gökdeniz Bayrakdar, ile 2-1 öne geçti.İlk yarı bu skorla sona erdi.  

   Karşılaşmanın ikinci yarısında 71. dakikada Eren Albayrak'ın skoru FTA Antalyaspor lehine 3-1 yaptı. Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca ev sahibi üç puanı hanesine yazdırmayı başardı. 

   Bu sonuçla puanını 21'e çıkartan FTA Antalyaspor, Fatih Karagümrük ile puanını eşitledi. 

Son Güncelleme: 06.01.2021 23:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.