Antayaspor zirve yarışını sürdürdü

Antalyaspor evinde Göztepe'yi 1-0 yenerek zirve yarışını sürdürdü.

01 Aralık 2018 Cumartesi 18:55
Antayaspor zirve yarışını sürdürdü






Antayaspor zirve yarışını sürdürdü

    Antalyaspor evinde Göztepe'yi 1-0 yenerek zirve yarışını sürdürdü.Spor Toto Süper Lig’de 14. haftanın zirveyi yakından ilgilendiren kritik mücadelesinde Antalyaspor, Göztepe’yi konuk etti. Ligin flaş ekibi Antalyaspor, zorlu maçta rakibini 1-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı ve zirve takibini sürdürdü.

   Antalyaspor’a galibiyeti getiren golü 20’de Serdar Özkan kaydetti. Bu sonuçla Bülent Korkmaz’ın öğrencileri puanını 23’e yükselterek maç fazlasıyla 4. sıraya yükseldi. Konuk ekip Göztepe ise 18 puanla maç fazlasıyla 10. sırada kaldı.

İki hafta aradan sonra yeniden galibiyete uzanan Antalyaspor gelecek hafta Bursaspor’a konuk olacak. Üst üste üçüncü kez mağlup olan Göztepe ise 15. haftada Demir Grup Sivasspor deplasmanına gidecek.

Sözcü

Son Güncelleme: 01.12.2018 11:21
Anahtar Kelimeler:
GöztepeAntalyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.