ARDA TURAN: "LA LİGA'DA MUTLUYUM"

 ALİ DANAŞ - İSTANBUL / Atletico Madrid'de top koşturan başarılı milli oyuncu Arda Turan, reklam yüzü olduğu Simit Sarayı'nın yeni reklam filminin tanıtım toplantısına katıldı. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan...

24 Aralık 2014 Çarşamba 17:24
ARDA TURAN:






 ALİ DANAŞ - İSTANBUL /

Atletico Madrid'de top koşturan başarılı milli oyuncu Arda Turan, reklam yüzü olduğu Simit Sarayı'nın yeni reklam filminin tanıtım toplantısına katıldı.

Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Arda, Atletico Madrid ile 2017 yılına kadar kontratı olduğunu belirterek, "Kulübüm ile sözleşmem devam ediyor. Atletico Madrid'den benim ayrılma isteme sebebim ne olabilir ki. Zaten şu anda Avrupa'nın en iyi takımlarından bir tanesiyiz. Kazanma oranımız yüksek. Her kupada çok iddialıyız. Bu takımda kendisi özel hissettiren oyunculardan bir tanesiyim. Böyle olunca benim oradan ayrılma şartım hiçbir şekilde olmaz. Hayatta kontratlar haller tavırlar çok önemli ama benim için gerçekten gönül daha çok önemli. Amatör ruhu ile profesyonelliği geliştiren bir oyuncuyum. Kendimi çok mutlu hissediyorum. İnsanlar beni çok seviyor, ben de onları çok seviyorum. Bana hiçbir zaman Galatasaray'ı aratmadılar. Mümkün değil gibi gözüküyordu ancak büyüyüp geliştiğim Galatasaray camiası aratılmadı. Atletico Madrid camiasına teşekkür ediyorum. Benim gibi profesyonellikten uzak duyguları ile yaşayan insanı bu ailenin içine alıp ailenin parçası yaptıkları için" diye konuştu.

Milli futbolcu, Premier Lig ile ilgili bir soru üzerine, "Hayatta plan yaparsınız kader arkanızdan kıs kıs güler. Premier Lig özel bir yer ama benim fikrim La Liga da dünyanın en önemli ligi. Orada olmaktan dolayı mutluyum. Böyle bir hayal içine girmedim. Mesleki konularla çok fazla konuşmamak lazım" dedi.

Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray'da teknik direktör olmasını değerlendiren Arda Turan, "Hamza hocayı çok başarılı buluyorum. Spor camiasında ağabey diye nitelendirilen bir insan. Başarılı olmaları için dua ediyorum" ifadelerini kullandı.

Magazin dünyasında hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak da konuşan Arda, "Benim hakkımda o kadar çok şey yazılıp çiziliyor ki. Üç günde bir maç oynuyorum. Madrid'deyim. Haliyle bir gün beğeneceğim evleneceğim kişi Google'a girip Arda Turan diye aratma yapsa yandık. Magazin basınındaki konuşmalarımı espri olarak söylüyorum. Şaka yapıyorum. Eğlenip gülüp geçiyoruz" dedi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.