Arjen Robben: Her yanımdan tekmeler yedim

Hollandalı yıldız Arjen Robben, Hollanda'nın tam bir takım olduğunu ve hep birlikte sona kadar adım adım ilerlediklerini söyledi.

06 Temmuz 2014 Pazar 09:47
Arjen Robben: Her yanımdan tekmeler yedim






Arjen Robben: Her yanımdan tekmeler yedim
2014 Dünya Kupası'nda yoluna tam gaz devam eden Hollanda, Kosta Rika'yı penaltılarla geçerken Arjen Robben, Cillessen'in yerine penaltılar için kaleye Tim Krul'un geçmesini "Biz başarıya tüm takım birlikte koşuyoruz." sözleriyle değerlendirdi.
NOS'a konuşan Robben, "Maç boyunca harikaydık, penaltılarda da müthiştik. Gol atamadık, ama çok iyiydik. Soyunma odası tam bir parti havasındaydı. Kaleye Tim'in geçip zaferi getirmesi bu işi hep birlikte, takımca yaptığımızın kanıtıdır. Klişelere girmek istemiyorum, ama gerçekten takımca iyi oynayarak turladık." dedi.

Kendsini yere atmayı sevmediğini de sözlerine ekleyen hızlı kanat oyuncusu, "Saha dışında hakkımda söylenenlere kulak asmıyorum. Her yanımdan tekme yedim ve düşmedim. Topla istediğim kadar buluşamadım, buluşsam daha etkili olabilirdim. Kendi lafımdan dönmüş gibi olacağım, ama bütün maç yıkılmadım, her darbeye rağmen ayakta kaldım." diye konuştu.

SNEJIDER: İŞLER İSTEDİĞİMİZ GİBİ GİTMEDİ

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Sneijder de iki defa direğe takıldı. Hollandalı 10 numara, "Çok iyi oynadık ve fırsatlar bulduk. Ama bir ara işler istediğimiz gibi gitmemeye başladı, bir türlü gol atamadık. Ama sonuçta kazandık ve şimdi hoş bir duygu hissediyorum." ifadelerini kullandı.

Hollanda, yarı finalde Arjantin ile Sao Paulo'da karşılaşacak. Bu maçın galibi, finalde Brezilya-Almanya maçının galibiyle eşleşecek.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.